Αλβανοί οι ληστές επωνύμων

Ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, ο συνθέτης και μάνατζερ Τόνυ Μαυρίδης, ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης αλλά και η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη συμπεριλαμβάνονται στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων της επικίνδυνης συμμορίας των ληστών, που εισέβαλαν σε πολυτελή σπίτια οπλισμένοι με πιστόλια και καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής που βρίσκεται στα ίχνη της άγριας συμμορίας, οι επικίνδυνοι κακοποιοί είχαν διασταυρωθεί με αστυνομικούς και δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ εναντίον τους προσπαθώντας να ξεφύγουν. Η σπείρα βαρύνεται με τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών και πολιτών, εννιά κλοπές και 36 διαρρήξεις. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί, που παρακολουθούσαν επί μήνες τις κινήσεις των κακοποιών συνέλαβαν στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου έναν 22χρονο Αλβανό, ενώ εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος άλλων τριών συμπατριωτών του. Μεταξύ αυτών είναι και ο «εγκέφαλος» της σπείρας, ο οποίος είχε αποδράσει από τις Φυλακές της Τίρυνθας και εκφράζονται φόβοι ότι έχει διαφύγει στην πατρίδα του.

Η Τέτα Καμπουρέλη ήταν το πρώτο θύμα των αδίστακτων ληστών, που εισέβαλαν στην κατοικία της στις 30 Απριλίου 2016 και ακινητοποίησαν την ίδια και τον σύζυγό της, ο οποίος προσπάθησε να αρπάξει το όπλο ενός από αυτούς. Ομως, τον εξουδετέρωσε με αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι ο συνεργός του.

Στην περίπτωση του Τόνυ Μαυρίδη οι κακοποιοί κράτησαν όμηρο τον ίδιο, τη σύζυγό του και έναν φίλο τους στην Ανω Γλυφάδα, ζητώντας επί δύο ώρες να τους αποκαλύψουν πού έχουν κρυμμένα χρήματα. Επίσης, είχαν διαρρήξει και το σπίτι του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη και είχαν αρπάξει το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ασφάλειας, οι κακοποιοί δεν επέλεγαν τυχαία τα θύματά τους. Πριν από κάθε τους «χτύπημα» παρακολουθούσαν στενά διάφορα διάσημα πρόσωπα και εντόπιζαν τα τρωτά σημεία στα συστήματα ασφαλείας των σπιτιών τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα