«Θα ήθελα να υποδυθώ άνδρα»

Από τη
Μαρία Ανδρέου

Το «Your face sounds familiar», με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπεκατώρου, επιστρέφει για τέταρτη σεζόν, την Κυριακή 23 Απριλίου στις 20.00, στον ΑΝΤ1, με καινούργια κριτική επιτροπή αλλά και νέα πρόσωπα, έτοιμα για ευφάνταστες μεταμφιέσεις.

Η παραγωγή, με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον πλανήτη -μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα-, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιτυχίας και τηλεθέασης, έχοντας καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές.

Οι κριτές που θα αξιολογήσουν φέτος τους 10 συμμετέχοντες είναι πρόσωπα καταξιωμένα στον χώρο του θεάματος, όπως οι Σταμάτης Φασουλής, Φώτης Σεργουλόπουλος, Νίκος Μουτσινάς και Eλλη Κοκκίνου.

Οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι θα επιχειρήσουν τολμηρές μεταμφιέσεις τους είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς, ο τραγουδιστής (πρώην μέλος των Boys and Noise) Aρης Μακρής, ο τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά, ο τραγουδιστής Αντώνης Δόμινος (πρώην μέλος του συγκροτήματος Cabin 54), η τραγουδίστρια Σαμπρίνα, η τραγουδίστρια Ιρένε Τροστ, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου (πρωταγωνιστής στη σειρά «Tαμάμ»), ο ερμηνευτής Γιάννης Χατζόπουλος και η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου.

Φέτος οι τρεις καθηγητές που θα αναλάβουν τον ρόλο να καθοδηγήσουν τους διαγωνιζoμένους είναι η Σόφη Ζαννίνου, που θα τη δούμε σε ρόλο καθηγήτριας υποκριτικής, η Βικτώρια Χαλκίτη (καθηγήτρια φωνητικής) αλλά και η χορογράφος Μαρία Λυραράκη.

Να σημειωθεί ότι, όπως και στον προηγούμενο κύκλο, οι συμμετέχοντες θα ενισχύσουν έναν κοινωφελή οργανισμό της επιλογής τους.

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του σόου η τραγουδίστρια Σαμπρίνα μίλησε στη «δημοκρατία» και μοιράστηκε μαζί μας τις πρώτες σκέψεις της για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική παραγωγή. Μάλιστα, η «Barbie» του ελληνικού τραγουδιού, όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν, η οποία αφήνει για λίγο τις πίστες, μας αποκάλυψε γιατί η πρόταση αυτή ήταν πρόκληση για εκείνη.

«Εβλεπα το σόου από την αρχή. Μου άρεσε πολύ ο Κώστας Δόξας. Θα ήθελα να υποδυθώ κάποιους χαρακτήρες που να μην έχουν σχέση με εμένα, ανδρικού φύλου, για παράδειγμα. Αυτή άλλωστε είναι και η πρόκληση. Η απόφαση για τη συμμετοχή ήταν καθαρά δική μου, δεν με επηρέασε κανείς να πω το “ναι”» αναφέρει η τραγουδίστρια και μας αποκαλύπτει ότι στο σόου των μεταμορφώσεων δεν θα έχει το ίδιο άγχος που έχει όταν εμφανίζεται στις πίστες.

«Πάντα έχω άγχος για την πρεμιέρα, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι τώρα θα είμαι… κάποιος άλλος. Οταν είμαι στην πίστα, είμαι η Σαμπρίνα και αυτό με αγχώνει. Αυτό το παιχνίδι θα με βοηθήσει να απελευθερωθώ. Στο παιχνίδι θέλω να είμαι πιο ελεύθερη και το γεγονός ότι δεν θα είμαι εγώ, αλλά κάποιος άλλος πάνω στη σκηνή πιστεύω πως θα με απελευθερώσει».

Ποιο είναι το μυστικό της σιλουέτας της!

Η Σαμπρίνα μιλά και για τις αντιδράσεις του γιου της Βαγγέλη. «Του φαίνεται αστείο που θα λάβω μέρος στο σόου, αν και μου έχει πει ότι θα το παρακολουθεί και θα έρχεται στο πλατό. Με πειράζει πολύ και γελάμε για τη συμμετοχή μου». Και επειδή ο χρόνος μοιάζει να μην την αγγίζει, ρωτήσαμε τη Σαμπρίνα πώς διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της. «Επειδή έχω κλειστοφοβία και δεν μπαίνω στο ασανσέρ, ανεβοκατεβαίνω μέχρι τον πέμπτο όροφο τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα. Αυτή είναι η γυμναστική μου».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα