«Γαλάζια» βαρελότα για Αδωνι και κάλπες

Τα «φάλτσα» δύο βουλευτών της Ν.Δ. εν μέσω των άγιων ημερών προκάλεσαν απορίες και ήρθαν να ταράξουν το ήρεμο κλίμα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο. Το πρώτο αφορά την απαίτηση της Κατερίνας Παπακώστα να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος του κόμματος ο -συνυποψήφιός της στη Β΄ Αθήνας- Αδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία και μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Με αφορμή τη δήλωση του αντιπροέδρου της Ν.Δ. ότι η επιτροπή συγκροτήθηκε με σκοπό την προσωπική σπίλωση και του ιδίου, η κυρία Παπακώστα -μέσω facebook- υποστήριξε: «Επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο… έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της, να απεκδυθεί του θεσμού».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι «κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν». Ο Αδωνις Γεωργιάδης επέλεξε να μην απαντήσει στην κυρία Παπακώστα, δηλώνοντας πάντως, σε συνέντευξη στο ΑΠΕ, βέβαιος ότι «με την εξεταστική θα αναδειχθεί το έργο μου ως υπουργός Υγείας».

Το δεύτερο «φάλτσο» έγινε από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριο Σαλμά, ο οποίος, παρότι επισήμως η Ν.Δ. έχει κάνει «σημαία» το αίτημα για εκλογές, κινείται σε άλλο μήκος κύματος. «Εκλογές δεν βλέπω, δυστυχώς» τόνισε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα