Θαύμα! Η Βάκη με (αναστάσιμη) λαμπάδα

Η επικρίτρια του Αγίου Φωτός «λύγισε» για τη φωτογραφία δίπλα στον Τσίπρα

Περίσσεψε η υποκρισία στην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη, η οποία μέσα σε μόλις 48 ώρες «ξέχασε» τις προσβλητικές αναφορές της για το Αγιο Φως, το οποίο είχε χαρακτηρίσει «ψευδοθαύμα», και εμφανίστηκε κρατώντας ευλαβικά το αναστάσιμο κερί δίπλα από το πρωθυπουργικό ζεύγος στην Κέρκυρα. Ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα του, τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, παρέστη στην αναστάσιμη ακολουθία του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής.

Την Κυριακή του Πάσχα ο πρωθυπουργός μετέβη στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας, όπου τσούγκρισε το πασχαλινό αβγό με τους ναύτες που υπηρετούν τη θητεία τους. Μάλιστα, μία έκπληξη περίμενε τους ναύτες που κατάφεραν να σπάσουν το αβγό του πρωθυπουργού, καθώς ο πρωθυπουργός τούς χορήγησε ολιγοήμερη τιμητική άδεια! Το Μεγάλο Σάββατο ο κ. Τσίπρας τίμησε το έθιμο των Μπότηδων, πετώντας ένα πήλινο κανάτι από το μπαλκόνι όπου βρισκόταν. Μάλιστα, προτού το ρίξει, είπε χαμογελώντας: «Κάτσε μην περνάει ο Σόιμπλε από κάτω»!

«Εύχομαι το ανέσπερο φως της Ανάστασης και ο συμβολισμός του Πάσχα να φανερώσουν στην πατρίδα μας και στον χειμαζόμενο λαό μας το πέρασμα από την εποχή της κρίσης στην εποχή της ελπίδας και της δημιουργίας» ανέφερε ο Προκόπης Παυλόπουλος από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα. Από την Τήνο όπου βρέθηκε για τις άγιες μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο στο πασχαλινό μήνυμά του για «θρίαμβο της ελπίδας επί της απελπισίας, της πίστης επί της απογοήτευσης, της ζωής επί του θανάτου και το μήνυμα αυτό το έχουμε ανάγκη ως χώρα και ως λαός τις δύσκολες εποχές που ζούμε».

«Το Φως της Ανάστασης να μας γεμίσει ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» ευχήθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία βρίσκεται από χθες στην ακριτική Σύμη. «Η Ανάσταση για τον λαό μας δεν μπορεί να έρθει από παλιούς και νέους σωτήρες των Μνημονίων» τόνισε στο μήνυμά του την ημέρα του Πάσχα από τη Λιβαδειά όπου βρέθηκε ο γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Βασίλης Λεβέντης ήταν οι μόνοι πολιτικοί αρχηγοί που έμειναν στην Αθήνα, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε Πάσχα στα Χανιά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα