Νέα φιέστα από τα «ορφανά» του Σημίτη!

Στις 29 Απριλίου θα ανακοινωθεί το επόμενο βήμα για την «Ωρα Αποφάσεων»

Τ η μετεξέλιξή της σε πολιτικό κόμμα πρόκειται να ανακοινώσει στις 29 Απριλίου η πολιτική πρωτοβουλία «Ωρα Αποφάσεων», με «νονό» από το παρασκήνιο τον Κώστα Σημίτη, ο οποίος κινεί τα νήματα. Στο προσκήνιο εμφανίζονται ως συνιδρυτές οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης.

Οι τρεις… και ο κούκος της «Ωρας» θεωρείται βέβαιο ότι θα επιδιώξουν συνεργασία με το Ποτάμι, τηρώντας ταυτόχρονα επιθετική στάση προς τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, καθώς η Φώφη Γεννηματά -με τις «ευλογίες» του Κώστα Λαλιώτη- έχει αποφασίσει να θέσει εκτός ΠΑΣΟΚ τα υπολείμματα του σημιτικού παρελθόντος, στοχεύοντας σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια.

Οι τρεις του κ. Σημίτη επέκριναν δημοσίως την κυρία Γεννηματά, που, κατά την άποψή τους, όφειλε να συμμετάσχει στο εγχείρημά τους, υποστηρίζοντας ότι με τη στάση της δεν συμφωνεί η βάση του ΠΑΣΟΚ. Στην πραγματικότητα, η σχετική πρωτοβουλία γίνεται ερήμην όλων και δεν είναι παρά η τελευταία -απέλπιδα- προσπάθεια των εκσυγχρονιστών να αποκτήσουν ρόλο στην επόμενη μέρα για να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους, χωρίς βέβαια να έχουν καμιά πιθανότητα να τα καταφέρουν, καθώς το εκλογικό σώμα έχει οριστικά γυρίσει την πλάτη στο «σύστημα Σημίτη», το οποίο με τα πρότυπά του τραυμάτισε βαρύτατα την κοινωνία και με τις επιλογές του βύθισε συνολικά την Ελλάδα στη σημερινή ανυποληψία.

Τη μετατροπή της ολιγομελούς «παρέας» των «ορφανών» του κ. Σημίτη σε πολιτικό κόμμα γνωστοποίησε ο κ. Ραγκούσης, ανακοινώνοντας βαρύγδουπα ότι η πρώτη συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής «θα αποφασίσει τον οδικό χάρτη προς την ιδρυτική πράξη του νέου κόμματος».

Η «Ωρα Αποφάσεων» έρχεται να προστεθεί στα πολιτικά πράγματα τη στιγμή που το επίσης εκσυγχρονιστικής έμπνευσης Ποτάμι κατακρημνίζεται, οδεύοντας σταθερά προς την οριστική έξοδό του από τη Βουλή, καθώς στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ο Σταύρος Θεοδωράκης αναμένεται να μη βρει σχεδόν ούτε την ψήφο του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα