Τι είπε ο Κυριάκος με τον (γνωστό) Ντίξον;

Γεύμα στην Τήνο με τον αρθρογράφο του Reuters και  «μόνιμο» υβριστή  της Ελλάδας

Μ ε τον αμφιλεγόμενο αρθρογράφο του Reuters Ούγκο Ντίξον συναντήθηκε και συνέφαγε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Τήνο τις ημέρες του Πάσχα.
Το πώς και το γιατί ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε ως συνδαιτυμόνα τον κ. Ντίξον (γνωστός υβριστής της Ελλάδας) παραμένει άγνωστο.

Ισως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ήθελε να τον συνετίσει. Ισως, πάλι, να ανταπέδωσε με αυτόν τον τρόπο τα καλά λόγια που έχει πει ο Ντίξον για εκείνον.
Διότι ο… πολύς κ. Ντίξον, που πλασάρεται ως ειδήμων επί των ελληνικών θεμάτων, είναι περισσότερο γνωστός για τους διαδικτυακούς διαξιφισμούς του με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη (είχε φτάσει στο σημείο να τον χαρακτηρίσει «τρελό» στο twitter) και για διάφορα ειρωνικά, προσβλητικά και χαιρέκακα σχόλια, παρά για την ευστοχία των προβλέψεών του!

Πριν από λίγες ημέρες, στις 4 Απριλίου, ο κ. Ντίξον προεξόφλησε ότι έρχεται τέταρτο Μνημόνιο και ότι η χώρα μας «θα παραμείνει για πολλά χρόνια στη φυλακή των δανειστών». Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η δόση χαιρεκακίας που είχε επιστρατεύσει τον Ιούνιο του 2015, όταν οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls) βρίσκονταν προ των πυλών.

Τότε, ο κ. Ντίξον έγραφε στο twittter: «Τα ελληνικά capital controls θα κάνουν τα κυπριακά να μοιάζουν με βόλτα στο πάρκο.
Στην πραγματικότητα δεν θα έχει μείνει αχρησιμοποίητος ELA. Οι πολίτες δεν θα επιτρέπεται να πάρουν 300 ευρώ την ημέρα».

Ο σχολιαστής του Reuters δεν είχε διστάσει να ειρωνευτεί ακόμα και τις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου, γράφοντας πέρυσι στο twitter, κάτω από μια φωτογραφία από την παρέλαση με άρματα μάχης του Στρατού: «Κάπως έτσι γιορτάζουν οι ριζοσπάστες Αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και οι εθνικιστές των Ανεξάρτητων Ελλήνων την Ημέρα Ανεξαρτησίας».

Νωρίτερα, τον Φεβρουάριο του 2015, σε άρθρο με τίτλο «Στο χείλος του γκρεμού», έβλεπε τη χώρα μας να επιστρέφει πολύ σύντομα στη δραχμή.
Μάλιστα, στην κατακλείδα του κειμένου καλούσε την ευρωζώνη να προετοιμαστεί για τα χειρότερα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα