Κάνουν φτερά!

Από τον 
Γιώργο Σηφάκη

Πανζουρλισμός! Πολύ πριν ανοίξουν τα εκδοτήρια, σχηματίστηκαν ουρές από τον κόσμο της ΑΕΚ για τα εισιτήρια της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδoς.

Ο κόσμος της «Ενωσης» άρχισε να σχηματίζει ουρές από τις 9 το πρωί. Δηλαδή, περίπου μια ώρα πριν ανοίξουν τα εκδοτήρια. Μάλιστα, λόγω της προσέλευσης, η διαδικασία άρχισε μισή ώρα νωρίτερα, ενώ οι ουρές ολοένα και μεγάλωναν. Λίγο πριν από τις 12.00, μάλιστα, τελείωσαν τα εισιτήρια για τις Θύρες 1, 15, 17, 19 και 35, τα δύο πέταλα ουσιαστικά, όπου τα εισιτήρια κόστιζαν 5 ευρώ. Περίπου 6.000 εισιτήρια πουλήθηκαν μέχρι χθες το βράδυ, στην πρώτη μέρα λειτουργίας των εκδοτηρίων.

Και στο διαδίκτυο

Οπως είναι λογικό, η παράλληλη πώληση μέσω διαδικτύου και εκδοτηρίων… απογείωσε τη διάθεση των εισιτηρίων, με την προπώληση να έχει φτάσει ήδη τις 16.000, αριθμός που μαρτυρά τις διαθέσεις του κόσμου της «Ενωσης» και την πρόθεσή του να δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Στάδιο την επόμενη εβδομάδα. Σε όλα αυτά, αν προσθέσουμε και τα 9.000 εισιτήρια διαρκείας, φτάνουμε ήδη στα 25.000 μαγικά χαρτάκια για το ντέρμπι και έπεται συνέχεια. 

Από εκεί και πέρα, παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το 2021 θα είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο νεαρός, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, δήλωσε: «Αυτό που ζω εγώ είναι όνειρο για κάθε παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες ενός μεγάλου συλλόγου. Είμαι ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος μετά τη φετινή πρωτόγνωρη σεζόν, την οποία έζησα. Η ομάδα έδειξε ότι με εμπιστεύεται και γι’ αυτό οι υποχρεώσεις μου από εδώ και πέρα είναι αυξημένες». Τέλος, κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία της «Ενωσης». Ο Χιμένεθ έδειξε μάλιστα κάποιες πρώτες σκέψεις του στην προπόνηση και όλα δείχνουν ότι ο Τόμας Πέκχαρτ θα είναι βασικός σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα