Θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ΤΟΥΜΠΑρει τον ΠΑΟ;

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει στόχο να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα • Αρθρο «δημοκρατίας» Β. Ελλάδος Μπορεί ο ΠΑΟΚ να… τουμπάρει τον Παναθηναϊκό και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανατρέποντας την ήττα με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό; Απάντηση στο ερώτημα θα λάβουμε το βράδυ της Πέμπτης, αμέσως μετά τη λήξη της ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων.

Το ματς έχει ήδη αποτελέσει θέμα συζήτησης. Τα σχόλια για τις αποφάσεις του Βλάνταν Ιβιτς έχουν σταματήσει και όλοι ψάχνουν τη συνταγή της πρόκρισης. Κοινή πεποίθηση είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει ψυχωμένα από το πρώτο δευτερόλεπτο, με στόχο να μπει στην εξίσωση της πρόκρισης και η εξέδρα.

«Ρόλο θα παίξει και η παράμετρος Τούμπα, αν οι παίκτες μπουν καλά στο ματς» τόνισε ο πατήρ Χρήστος Μήτσιος στη «δημοκρατία». Αν βρει χρόνο ο παπα-ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσει το ματς διά ζώσης. Πιθανότατα και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων του Δήμου Νεάπολης – Συκεών Αντώνης Σαουλίδης θα πάει στο γήπεδο την Πέμπτη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, που έχει λάβει χαρακτήρα γενικού προσκλητηρίου.

Αν ο ΠΑΟΚ δείξει δυναμισμό από το πρώτο δευτερόλεπτο, ίσως βρουν αφορμή για να πετύχουν το πρώτο γκολ… οι οπαδοί. Για τις άλλες εκκρεμότητες ας φροντίσουν οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα