Ο Παπασταύρου ονειρεύεται νέες μπίζνες

Σχεδιάζουν με την εταιρία V+O των Βαρβιτσιώτη – Ολύμπιου να μπουν στην αγορά των ορυκτών

Συνεργασία με τη γνωστή εταιρία συμβούλων και δημοσίων σχέσεων V+O, των Θωμά Βαρβιτσιώτη και Γιάννη Ολύμπιου, σχεδιάζει ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο ως πρωταγωνιστής της «λίστας Λαγκάρντ» και ως αποτυχημένος διαπραγματευτής με την τρόικα επί κυβέρνησης Σαμαρά.

Ο κ. Παπασταύρου, που πριν από έναν χρόνο πλήρωσε πρόστιμο άνω των 3.100.000 ευρώ ώστε να αποφύγει ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, εθεάθη τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα στις όμορφες Σπέτσες. Καθήμενος στα γραφικά καφενεία του λιμανιού της Ντάπιας (απ’ όπου και οι φωτογραφίες με τη σύζυγό του Μ. Αγαλιώτη, που έγινε επίσης γνωστή από την παρουσία της στα ηγετικά κλιμάκια της αμαρτωλής Siemens), ο κ. Παπασταύρου ανέλυε την πολιτική κατάσταση, αλλά και τα προσωπικά επαγγελματικά σχέδιά του σε φιλικές παρέες.

Ανάμεσα στους στενούς φίλους του κ. Παπασταύρου, στις Σπέτσες, ήταν ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης, με τον οποίο προγραμματίζουν αναβίωση της προ δεκαετίας συνεργασίας τους, όταν ο δικηγόρος είχε διατελέσει και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της V+O. Μεταξύ των προτεραιοτήτων τους είναι η εμπλοκή στην -όπως προσδοκάται- χρυσοφόρα αγορά των ιδιωτικοποιήσεων, όποτε αναδειχθεί η Ν.Δ. στην κυβέρνηση.

Ο κ. Παπασταύρου, που δεν έχει ενδοιασμούς να εκθέσει την κεντροδεξιά παράταξη και προσωπικούς φίλους του (όπως έχει αποδειχθεί όταν «έκαψε» τον Αντώνη Σαμαρά και παραλίγο να «κάψει» τον Κυρ. Μητσοτάκη), ενδιαφέρεται, μεταξύ άλλων, για την ιδιωτικοποίηση εταιριών που σχετίζονται με τον ορυκτό πλούτο της χώρας. Μόλις πριν από λίγους μήνες, μέσω τρίτου προσώπου, έκανε σχετική κρούση προς υπουργό της σημερινής κυβέρνησης, αλλά, μετά την απόρριψη του ενδιαφέροντός του, ετοιμάζεται να επαναλάβει τις προσπάθειές του επί Ν.Δ. σε συνεργασία με ξένο επιχειρηματία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα