Προκλητική αμνησία από Γεννηματά με προσπάθεια υπεράσπισης του Σημίτη

Ρεσιτάλ μικροκομματισμού έδωσε η Φώφη Γεννηματά στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί το ένοχο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ και τον Κώστα Σημίτη (φωτό).

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αγνοώντας προφανώς ότι ο λαός ούτε κουτόχορτο τρώει ούτε μνήμη χρυσόψαρου διαθέτει, έκανε λόγο -με αφορμή τις επιθέσεις του Μεγάρου Μαξίμου- για προσπάθεια σπίλωσης του Κώστα Σημίτη, στον οποίο μάλιστα χρέωσε ως μεγάλη επιτυχία την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ.

Η κυρία Γεννηματά παρέλειψε, όμως, σκόπιμα την ιστορική αλήθεια και τα πεπραγμένα ενός συστήματος που βύθισε την Ελλάδα, καθώς φρόντισε να αποσιωπήσει τους απαράδεκτους όρους υπό τους οποίους η χώρα, ανέτοιμη, αλυσοδέθηκε στον σκληρό πυρήνα του ευρώ, όπως και τα αναρίθμητα σκάνδαλα εκείνης της περιόδου, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να σκάσει σαν βόμβα η «φούσκα» της δήθεν ισχυρής ελληνικής οικονομίας.

Αφησε, μάλιστα, υπονοούμενα ότι πίσω από τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα του εκσυγχρονισμού, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, κρύβονται και άλλα πολιτικά πρόσωπα. «Ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο επιτίθενται με κάθε τρόπο στην παράταξή μας γιατί νιώθουν την ανάσα μας.
Το έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών και δεν μπορεί να αμαυρωθεί από κανέναν. Είναι δε απύθμενο θράσος η κυβέρνηση που έφερε τη χώρα στα πρόθυρα της καταστροφής και του Grexit να προσπαθεί να σπιλώσει τον πρωθυπουργό που οδήγησε τη χώρα στην ΟΝΕ και κατοχύρωσε την ευρωπαϊκή προοπτική της» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα