Στα Τρίκαλα ετοιμάζουν δημοψήφισμα για να βαφτίσουν τα γεφύρια!

Μέσα από ηλεκτρονική ψηφοφορία θα αποφασίσουν οι κάτοικοι των Τρικάλων τα ονόματα που θα δοθούν στις 13 γέφυρες της πόλης, έπειτα από σχετική απόφαση που έλαβε ο δήμος. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσα από την πλατφόρμα e-politis, η οποία χρησιμοποιείται πρώτη φορά.

«Σκοπός είναι να δούμε πώς μπορούμε να συζητήσουμε θέματα που αφορούν την πόλη και την καθημερινότητα των πολιτών με τον ηλεκτρονικό τρόπο, που είναι πιο άμεσος και ουσιαστικός» δήλωσε στη «δημοκρατία» ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία απαιτούνται τα παρακάτω βήματα: Είσοδος στη σελίδα trikakacity.e-politis.gr, δημιουργία λογαριασμού, με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προσωπικό κωδικό, παράθεση προσωπικών στοιχείων, μετάβαση στη σελίδα των διαβουλεύσεων, είτε από το εικονίδιο «Ενεργές Διαβουλεύσεις» στο κάτω μέρος της σελίδας και πατώντας στον σύνδεσμο «Ονοματοδοσία γεφυρών» είτε από το εικονίδιο e-διαβούλευση στο μέσον της σελίδας, στην ενότητα «Συζήτηση», πατώντας «Νέα συζήτηση». Η συγκεκριμένη ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 30 Μαΐου. Την εισήγηση και τη διεύθυνση για συμμετοχή στη διαβούλευση μπορεί να βρει κάθε ενδιαφερόμενος και από την ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων trikalacity.gr, στην ενότητα «Συμμετέχω».

Οπως λέει ο κ. Παπαστεργίου, το επόμενο χρονικό διάστημα θα τεθούν σε διαβούλευση και άλλα θέματα μέσω του e-politis, όπως η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας.

Παναγιώτα Φλώρου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα