Με αλλαγές και Πρίγιοβιτς για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ!

Αλεξάνταρ, πάρε το όπλο σου! Ο Βλάνταν Ιβιτς, όπως έδειξε στη χθεσινή προπόνηση, ετοιμάζει τον Πρίγιοβιτς για την κορυφή της επίθεσης. Ο Σέρβος «μπόμπερ», πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, θα ηγηθεί της προσπάθειας να ανατραπεί το 2-0 της Λεωφόρου και ο ΠΑΟΚ να πάρει αύριο στην Τούμπα την πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Πρίγιοβιτς τις τελευταίες μέρες δείχνει ετοιμοπόλεμος, αλλά ο προβληματισμός του Ιβιτς επεκτείνεται και στην αμυντική γραμμή. Σύμφωνα με τη διαπίστωσή του, ο ΠΑΟΚ δέχεται εύκολα γκολ κι αν το φαινόμενο επαναληφθεί αύριο, τότε το εγχείρημα της πρόκρισης θα δυσκολέψει αφάνταστα. Γιατί σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να σημειώσει όχι τρία, αλλά τέσσερα γκολ! Ετσι, αναμένονται αλλαγές τόσο στη σύνθεση της μεσαίας γραμμής όσο και στο κέντρο της άμυνας. Εκεί ο Ιβιτς έχει να επιλέξει δύο ανάμεσα στους Μαλεζά, Βαρέλα και Κρέσπο.

Αποκάλυψη από τον Γιάννη Μπουτάρη. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι ο Ιβάν Σαββίδης τού εκμυστηρεύτηκε το δίλημμα για την κατασκευή νέου γηπέδου. Να γκρεμίσει τη γερασμένη Τούμπα και στη θέση της να χτίσει μια νέα ή να επιχειρήσει ένα γενναίο λίφτινγκ στο σημερινό γήπεδο; «Εγώ του είπα να χτίσει νέο γήπεδο στον ίδιο χώρο, γιατί και θα του κοστίσει λιγότερο και ο ΠΑΟΚ θα έχει σύγχρονη έδρα, όπως τη φαντάζεται κάθε οπαδός του» είπε.

Γ. Μπούζος

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα