Σε πρώτο πλάνο Τούμπα και παραμονή Εμποκού

Ο αγώνας ρεβάνς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο μπορεί να απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολούνται και με τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.Στα πλάνα των «πρασίνων» και του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι ο Πολ Ζοσέ Εμποκού. Μάλιστα, δεν ανησυχούν για το φημολογούμενο ενδιαφέρον δύο ελληνικών ομάδων για την περίπτωσή του. Εξάλλου, έχουν το δικαίωμα οψιόν αγοράς του Κογκολέζου εξτρέμ, που ανήκει στην Κιέβο Βερόνα. 

Η σχετική ρήτρα είναι ύψους 4.000.000 ευρώ και έχει ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου, όμως οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για να παραμείνει στο «Τριφύλλι». Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων οι «πράσινοι» θα καταθέσουν επίσημα την προσφορά τους.

Αλλωστε, ο Ουζουνίδης επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα. Πάντως, αυτό που προέχει για την ώρα είναι η αυριανή μάχη με τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον κόουτς του «Τριφυλλιού» να δίνει έμφαση στη χθεσινή προπόνηση στην επιθετική ανάπτυξη. Δεν θέλει, εξάλλου, οι παίκτες του να επαναπαυτούν στο υπέρ τους 2-0 του πρώτου παιχνιδιού στη Λεωφόρο. 

Οι Ζέκα και Τελάντερ ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα, και κατόπιν θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τούμπα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα