Παράνομος έρωτας τελείωσε με καραμπίνα

Σκότωσε τον γείτονα, τραυμάτισε τη σύζυγό του και παραδόθηκε συνταξιούχος στην Ηγουμενίτσα

Στυγερό έγκλημα με πρωταγωνιστή έναν 59χρονο συνταξιούχο πυροσβέστη, ο οποίος σκότωσε τον φερόμενο ως εραστή της συζύγου του και τραυμάτισε την ίδια, συγκλονίζει την κοινωνία της Ηγουμενίτσας.

Η δολοφονία έγινε στη μία τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο καθ’ ομολογίαν δράστης, που υποψιαζόταν εδώ και καιρό ότι η 47χρονη γυναίκα του διατηρούσε παράνομο δεσμό, την ακολούθησε με το αυτοκίνητό του, για να διαπιστώσει πού θα πήγαινε τόσο αργά. Οι υποψίες του επαληθεύτηκαν μόλις είδε το όχημά της να σταματά έξω από κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή του Λαδοχωρίου και λίγα λεπτά αργότερα να φτάνει στο σημείο ο 48χρονος έμπορος Αλέκος Κάμτσιος με το Ι.Χ. του.

Κρατώντας κυνηγετική καραμπίνα, ο 59χρονος έβαλε εναντίον της συζύγου του τραυματίζοντάς τη στο πόδι και εν συνεχεία έστρεψε την κάννη στον 48χρονο, πυροβολώντας τον αρχικά στο πόδι και στη συνέχεια στον θώρακα. Ο δράστης παρέμεινε στο σημείο, απ’ όπου τηλεφώνησε στην Αστυνομία, ομολογώντας τι είχε συμβεί. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας, στους οποίους ο πυροσβέστης υπέδειξε το σημείο του φονικού.

Ο δράστης υποψιαζόταν ότι η γυναίκα του, με την οποία έχουν δύο παιδιά 20 και 18 ετών, διατηρούσε δεσμό με τον 48χρονο γείτονά τους, πατέρα δύο παιδιών, 18 και 16 ετών. Ο πυροσβέστης, που σήμερα αναμένεται να προσαχθεί στον ανακριτή, εμφανίζεται μετανιωμένος για την πράξη του. Η σύζυγος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα