Κλακέτα και φύγαμε για Ελλάδα

Ρωσικές, βελγικές και γαλλικές  TV παραγωγές στη χώρα μας 

Μεγάλες παραγωγές από ξένους τηλεοπτικούς σταθμούς πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της χώρας με την υποστήριξη του ΕΟΤ, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα, τον Μάιο θα επισκεφθεί το Ιόνιο (Κέρκυρα, Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο) τηλεοπτικό συνεργείο του Live-Planet της Ρωσίας, με σκοπό την ανάδειξη περιοχών ιδιαίτερου φυσικού κάλους και της τοπικής βιοποικιλότητας.

14.000.000 θεατές

Το κανάλι παρακολουθούν 14.000.000 θεατές σε όλη τη Ρωσία, τα γυρίσματα θα γίνουν για λογαριασμό του προγράμματος «Live symbols of the planet» και η εκπομπή θα προβληθεί σε prime time ζώνη στις αρχές Ιουνίου.

Τον επόμενο μήνα θα βρεθεί σε Αθήνα, Αγκίστρι, Τυρό, Λεωνίδιο, Μονεμβασιά και Ναύπλιο τηλεοπτικό συνεργείο της δημοφιλούς εκπομπής «BBDM (Belges du Bout du Monde)», «Οι Βέλγοι στην άκρη του κόσμου», για λογαριασμό του βελγικού τηλεοπτικού σταθμού RTBF. Παράλληλα, ήδη πραγματοποιούνται γυρίσματα από δεύτερο ρωσικό τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού Russia 24 σε Αθήνα, Εύβοια, Πελοπόννησο, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, με σκοπό την παραγωγή μιας σειράς βίντεο και τηλεοπτικών εκπομπών, που απευθύνεται σε Ρώσους τουριστικούς πράκτορες.

Στην ελληνική πρωτεύουσα βρέθηκε επίσης δημοσιογραφική ομάδα της δημοφιλούς εκπομπής «Silence, ça pousse!» του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου France 5 με σκοπό την προώθηση του city break τουρισμού της πρωτεύουσας.
Η εκπομπή μετρά 20 χρόνια ζωής, με την εβδομαδιαία ακροαματικότητα να ξεπερνά το 1.500.000 τηλεθεατές, ενώ στη διαδικτυακή πλατφόρμα του καναλιού η εκπομπή αποτελεί την πλέον δημοφιλέστερη σε επαναλήψεις.
Οι κινήσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο του στρατηγικού επικοινωνιακoύ σχεδιασμού της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά για την ανάδειξη δημοφιλών αλλά και λιγότερο γνωστών ελληνικών προορισμών στο εξωτερικό, 365 ημέρες τον χρόνο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα