Στάσεις στα μέσα μεταφοράς την Πρωτομαγιά

Την πραγματοποίηση 24ωρης γενικής απεργίας την Τετάρτη 17 Μαΐου αποφάσισαν χθες ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΓΣΕΕ, με τη συμμετοχή και άλλων κοινωνικών φορέων. Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ τονίζει ότι η απεργία θα γίνει εν όψει των άδικων και σκληρών μέτρων που ετοιμάζεται να ψηφίσει και να υλοποιήσει η κυβέρνηση.

Ενδέχεται η ημερομηνία της απεργίας να καθοριστεί εκ νέου, σε περίπτωση που η κυβέρνηση αιφνιδιάσει και φέρει νωρίτερα τα μέτρα προς ψήφιση.

Εν τω μεταξύ, ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό την Πρωτομαγιά, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας και απεργίες. Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09.00 έως τις 21.00, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλη την ημέρα τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία. Επίσης, «χειρόφρενο» θα τραβήξουν τα τρένα και ο προαστιακός, ενώ ματαιώνονται και τα βραδινά δρομολόγια της Κυριακής στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, που είχαν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα.

Σημειώνεται πως οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, θα κυκλοφορήσουν κανονικά. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ κανένα δρομολόγιο πλοίου δεν θα πραγματοποιηθεί από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα