Αντιευρωπαϊκός ολοκληρωτισμός

Η επιστροφή στους τρεις ιδρυτικούς πυλώνες της γηραιάς ηπείρου είναι ο μόνος τρόπος αντίστασης

Σας γράφω αυτές τις γραμμές από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προσκεκλημένος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Εθνη και Ελευθερία, στην οποία ανήκουν η Μαρίν Λεπέν και άλλοι, τους οποίους δαιμονοποιούν η διεφθαρμένη χρυσοκάνθαρη ελίτ της Ε.Ε. και οι εγχώριες ντουντούκες της.
Σύμφωνα με την «πολιτική ορθότητα», είναι φασιστικό να υπερασπίζεσαι την εθνική ταυτότητα και την ασφάλεια της Ευρώπης και προοδευτικό να χτίζεις τζαμιά και να επιδοτείς τον ισλαμικό εποικισμό της Ευρώπης.

Θυμίζω πως η πρώτη της φορά αριστερή κυβέρνησή μας πλέον διασπείρει σουνίτες στον αστικό ιστό των πόλεών μας, με πληρωμένο ενοίκιο και επίδομα διαβίωσης. Στη Λιβαδειά ένας στους δέκα κατοίκους θα είναι μουσουλμάνος. Αυτό θεωρείται… πρόοδος. Τρίζουν τα κόκαλα των αγωνιστών του ’21, τους οποίους ο ροζ ολοκληρωτισμός θεωρεί περίπου ναζί.

Οι εγχώριοι γραμματοκομιστές της Καγκελαρίας σε λίγο θα μας πουν πως η Μαρίν Λεπέν έχει κέρατα και ουρά. Ο Μακρόν είναι σαν ξεθυμασμένη μπίρα αφημένη στον ήλιο, πιο χλεχλές κι από τον θρυλικό Φρούλη στις ελληνικές ταινίες, όμως οι χαζοφιλελέδες νιώθουν τέτοια ανακούφιση, λες κι είχαν χάσει τον γάιδαρό τους στα Ηλύσια Πεδία. Η Pax Germanica στραγγαλίζει κάθε πιθανότητα ανάπτυξης του Νότου. Η δημευτική φορολογία αναζητεί αυτόχειρες επενδυτές και δεν πρόκειται να βρει ούτε έναν. Το ξεχαρβάλωμα των συνόρων της Ευρώπης και η διευκόλυνση του ισλαμικού εποικισμού, η όχι και τόσο κρυφή συμμαχία «αντιεξουσιαστών» και ισλαμιστών και η βίαιη και συκοφαντική επίθεση σε κάθε λογική φωνή συνθέτουν το κύριο μοτίβο παρακμής της Ευρώπης.

Στην Ελλάδα οι εθνικές ιδέες κατασυκοφαντήθηκαν από την καπηλεία τους από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Πολύ βολικά, η Αριστερά αλλά και η χαζοχαρούμενη «Κεντροδεξιά» χωρίς Δεξιά ταυτίζουν κάθε μαχητική πατριωτική θέση με το πολιτικό περιθώριο και τους θαυμαστές του ολοκληρωτισμού.

Οσο όμως και αν διαστρεβλώσουν την αλήθεια, αυτή υπάρχει. Οπως το αίτημα για κοινωνική δικαιοσύνη δεν είναι αποκλειστικότητα της Αριστεράς, έτσι και η πατριωτική, εθνική θεώρηση των πραγμάτων δεν είναι αποκλειστικότητα των εξτρεμιστών της άλλης -αλλά τόσο κοντινής τους- όχθης.

Η πλειονότητα των λαών της Ευρώπης έχει βαθιά αισθήματα απέχθειας για τη χλιδάτη και παρακμιακή ευρω-γραφειοκρατία, που υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, του αντιχριστιανισμού και της ισοπέδωσης. Οσες διαφορές κι αν έχουν μεταξύ τους στην Ευρώπη, αναδύονται αντισυστημικές δυνάμεις αντίστασης στην ισοπέδωση της παγκοσμιοποίησης.

Η επιστροφή της Ευρώπης στους τρεις ιδρυτικούς πυλώνες της, στην Ελλάδα, τη Ρώμη και στον χριστιανισμό, μια νέα συμμαχία εθνικών κρατών, θεματοφύλακες της ιδιαίτερης εθνικής ταυτότητας εκάστου, είναι ο μόνος τρόπος αντίστασης στην επιθετικότητα του Ισλάμ, που επιδοτείται από την Ντόχα και το Ριάντ, με δουλέμπορο και συνεργό τον Ερντογάν.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα