Βόλος: Σκότωσε τον μικρό αδελφό του με τηγάνι και έπεσε για ύπνο!

Σκότωσε τον αδελφό του χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα τηγάνι, έπεσε για ύπνο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και το επόμενο πρωί, αφού πρώτα προσπάθησε να «σκηνοθετήσει» ληστεία για να ξεγελάσει την Αστυνομία, αναγκάστηκε να ομολογήσει το έγκλημά του.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή Φυτόκο, στη Νέα Ιωνία Βόλου, με δράστη έναν 41χρονο και θύμα τον μικρότερο αδελφό του. Οι δύο άνδρες, οι οποίοι φαίνεται ότι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 41χρονος άρπαξε ένα τηγάνι και τραυμάτισε θανάσιμα τον 38χρονο.

Οπως ισχυρίστηκε ο δράστης, αρχικά δεν αντιλήφθηκε ότι ο αδελφός του είχε χάσει τη ζωή του, αλλά θεώρησε ότι απλώς είχε χάσει τις αισθήσεις του και τον έβγαλε έξω από το σπίτι, ώστε να πάρει αέρα και να συνέλθει. Στη συνέχεια, και ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ο αδελφοκτόνος πήγε να κοιμηθεί. Οπως μάλιστα υποστήριξε ο ίδιος, συνειδητοποίησε τι είχε κάνει το επόμενο πρωί που ξύπνησε, όταν αντίκρισε τον αδελφό του νεκρό. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση, ο δράστης πρόλαβε να πλύνει το τηγάνι που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον αδελφό του, ώστε να μη μείνουν ίχνη αίματος, και στην αρχική του κατάθεση ανέφερε ότι εκείνος και ο αδελφός του είχαν πέσει θύματα ληστείας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τις αντιφάσεις σε όσα κατέθεσε ο αδελφοκτόνος και τον προσήγαγαν ως βασικό ύποπτο, αποσπώντας ύστερα από λίγες ώρες την ομολογία του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεοντάρη, ο θάνατος του 38χρονου, ο οποίος φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε επέλθει μεταξύ 3 και 8 το πρωί της Κυριακής, ενώ το άψυχο σώμα του βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού, όπου το εντόπισαν οι γείτονες. Τα δύο αδέλφια ζούσαν τα τελευταία χρόνια στο ίδιο σπίτι, χωρίς άλλους συγγενείς, και είχαν αναστατώσει αρκετές φορές τη γειτονιά, με τους καβγάδες και τις προστριβές τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα