Εξι ελληνικές εταιρίες διεκδικούν βραβείο σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό (αύριο) στην Κροατία

Αύριο θα διεξαχθεί στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας η τελετή απονομής των European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM, που διοργανώνονται 10η συνεχή χρονιά. Για την Ελλάδα φέτος διακρίθηκαν 38 επιχειρήσεις ως National Champion και στη συνέχεια έξι ελληνικές επιχειρήσεις έλαβαν τον τιμητικό τίτλο Ruban d’ Honneur Recipient, ο οποίος τους έδωσε το εισιτήριο για την τελική φάση του διαγωνισμού.

Πρόκειται για τις ΑΒ Βασιλόπουλος, Printec Group, Coffee Island, Upstream, Nice n Easy Farm-to-Table Restaurants και Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Κύριος χορηγός και ενεργός υποστηρικτής είναι η RSM, το έκτο μεγαλύτερο δίκτυο ορκωτών ελεγκτών λογιστών και συμβούλων επιχειρήσεων στον κόσμο, με πάνω από 800 γραφεία σε 120 χώρες και 41.200 στελέχη διεθνώς. Στην πρώτη φάση της διαδικασίας των European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM δήλωσαν συμμετοχή 33.000 επιχειρήσεις από 34 ευρωπαϊκές χώρες.

Από αυτές, επιλέχτηκαν από τους κριτές 636 National Champions και 110 Ruban d’Honneur Recipients (10 από καθεμία από τις 11 κατηγορίες των βραβείων). Στον τελικό θα αναδειχτούν οι 11 νικητές, ένας για κάθε κατηγορία, καθώς και ο European Public Champion των φετινών βραβείων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα