Μαφιόζικος φόνος έξω από δημοτικό

Δολοφονία μπροστά στον 11χρονο γιο του έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά Ατιικής

Ενέδρα θανάτου έξω από ένα… δημοτικό σχολείο έστησαν αδίστακτοι εκτελεστές, οι οποίοι «γάζωσαν» με καταιγισμό πυρών χθες το πρωί τον γνωστό νονό της νύχτας Βασίλη Γρίβα, μπροστά στα έντρομα μάτια του 11χρονου γιου του. «Βοήθεια! Σκοτώνουν τον πατέρα μου!» φώναξε το παιδί στον πρώτο δάσκαλο που βρήκε μπροστά του.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις οκτώ το πρωί, η Mercedes του γνωστού νονού Βασίλη Γρίβα σταμάτησε σχεδόν μπροστά από την πόρτα του 2ου Δημοτικού Σχολείου, στα Γλυκά Νερά. Ξαφνικά, ακριβώς δίπλα σταμάτησε ένα Ι.Χ. μάρκας Hyundai και κατέβηκε ο συνοδηγός με ένα πιστόλι στο χέρι. Αμέσως άρχισε να πυροβολεί εν ψυχρώ τον 47χρονο Βασίλη Γρίβα, πριν εκείνος προλάβει να αρπάξει το όπλο που είχε μέσα σε ένα τσαντάκι μέσης. Μόλις ο επαγγελματίας εκτελεστής άδειασε τον γεμιστήρα του πιστολιού 9 χιλιοστών στο κεφάλι και στον θώρακα του θύματος, μπήκε στο αυτοκίνητο και ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα.

Εξαφάνισαν τα ίχνη

Οι δολοφόνοι κατέβηκαν από το αυτοκίνητο στην οδό Αγαμέμνονος, πέταξαν στο εσωτερικό του έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό και το παρέδωσαν στις φλόγες για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Στη συνέχεια ανέβηκαν με γρήγορες κινήσεις σε δύο μοτοσικλέτες, όπου τους περίμεναν άλλοι δύο συνεργοί τους, και διέφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Οι μαρτυρίες των γονέων που πήγαιναν τα παιδιά τους στο σχολείο και βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας συγκλονίζουν. «Το θύμα δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα, αν και αντιλήφθηκε ότι κινδυνεύει» τόνισε αυτόπτης μάρτυρας που είδε τον Βασίλη Γρίβα πεσμένο στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου του, μόλις λίγα μέτρα από την είσοδο του σχολείου.

Στον τόπο του εγκλήματος έφτασαν ταραγμένοι η πρώην σύζυγος του δολοφονημένου bodybuilder, που κλήθηκε από την Αστυνομία και ενημερώθηκε για τον χαμό του, και ο ανιψιός του Βασίλη Γρίβα, ο οποίος προσπάθησε να περάσει από τον κλοιό για να δει τον αγαπημένο θείο του, αλλά οι αστυνομικοί τον απομάκρυναν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο bodybuilder Βασίλης Γρίβας ήταν δύσκολος στόχος για τους εχθρούς του, ωστόσο είχε και πολλά ανοιχτά μέτωπα. Για τον λόγο αυτόν, σε κάθε βήμα είχε δικούς του ανθρώπους να τον προσέχουν, ενώ ο ίδιος δεν αποχωριζόταν ποτέ το πιστόλι του. Ομως, ο 47χρονος νονός είχε και ένα τρωτό σημείο που εκμεταλλεύτηκαν οι επαγγελματίες εκτελεστές: την υπερβολική αγάπη στον 11χρονο γιο του…

Εξάλλου, με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook αποχαιρέτησε τον Βασίλη Γρίβα η σύντροφός του Σοφία Μπαλαμπάνη. «Είσαι το άλλο μου μισό, γορίλα μου. Ούτε ο θάνατος μπορεί να μου το πάρει αυτό, γιατί σε βρήκα. Εσύ είσαι. Θα έρθω να σε βρω όπου κι αν είσαι. Μερέντα μου, θα σε βρω σύντομα».

Σώθηκε από θαύμα 36χρονη μητέρα

Στη μαφιόζικη επίθεση που σημειώθηκε έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά λίγο έλειψε να θρηνήσουμε και αθώα θύματα. «Αγιο» φαίνεται ότι είχε μια 36χρονη μητέρα, η οποία σωριάστηκε αιμόφυρτη κατά τη διάρκεια του καταιγισμού πυρών εναντίον του Βασίλη Γρίβα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε και χτύπησε τη γυναίκα κοντά στην καρδιά. Ωστόσο, η 36χρονη μητέρα γλίτωσε με ένα επιδερμικό τραύμα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Σισμανόγλειο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα