Τσετσένος εκτελεστής έφαγε τον νονό Γρίβα;

Επαγγελματίας δολοφόνος, πιθανώς από την Τσετσενία, φέρεται ότι ανέλαβε το συμβόλαιο θανάτου με στόχο τον νονό της νύχτας Βασίλη Γρίβα (φωτό). Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η αμοιβή του για να γαζώσει τον 47χρονο έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά -μπροστά στα έντρομα μάτια του 10χρονου παιδιού του- ήταν 30.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν συλλέξει υλικό για τα τέσσερα άτομα που πήραν μέρος στη δολοφονία. Γνωρίζουν ότι ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκε ήταν γεροδεμένος, όπως και οι οδηγοί των δύο μοτοσικλετών με τις οποίες διέφυγαν οι δύο δράστες.

Αντιθέτως, ο εκτελεστής ήταν μετρίου αναστήματος. Οι έμπειροι αξιωματικοί κάνουν λόγο για αλλοδαπό, ενώ οι άλλοι τρεις σωματώδεις άνδρες κατά πάσα πιθανότητα ανήκουν σε ομάδα νονών αντίπαλη αυτής του Γρίβα.

Στο κάδρο των ερευνών βρίσκεται το ενδεχόμενο η εντολή για το συμβόλαιο θανάτου να δόθηκε μέσα από τη φυλακή. Υπάρχουν ενδείξεις ότι η δραστηριότητα του Γρίβα είχε βαρύ όνομα στη νύχτα.
Το τελευταίο διάστημα ο 47χρονος με την ομάδα βαρυποινίτη με τον οποίο είχε κοινή διαδρομή ως τη σύλληψή του είχε εξαπλώσει τον έλεγχό του στην περιοχή της Τρούμπας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα