Στην τελική ευθεία

Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα βγει η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον Ολυμπιακό σχετικά με όσα συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Οπως έγινε γνωστό, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εφέσεων (με παρόντες τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ) θα υπάρξει και σήμερα διάσκεψη, ούτως ώστε να βγει το συντομότερο δυνατό η απόφαση, γιατί ασκούνται πιέσεις από τη Σούπερ Λίγκα, καθώς πρέπει να γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Παράλληλα, αναμένεται σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά να παρασχεθεί το οπτικοακουστικό υλικό από το ματς. 

Ο Ολυμπιακός στην υπερασπιστική γραμμή υποστήριξε: «Δεν υπάρχουν εκτεταμένα επεισόδια, γιατί οι εκθέσεις κάνουν λόγο για δύο άτομα που είναι οι δράστες των επεισοδίων. Επιπλέον, η επιτροπή ενστερνίστηκε την έκθεση της Αστυνομίας για την επικίνδυνη προσέγγιση 50 ατόμων στα VIP, ενώ πρώτα έπρεπε να λάβει υπόψη του διαιτητή και του παρατηρητή που δεν γράφουν κάτι τέτοιο». 

Στη συνέχεια, οι νομικοί εκπρόσωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισαν: «Υπάρχει βία γιατί υπήρξαν προσπάθεια επιρροής σε αξιωματούχο του παιχνιδιού και παρεμπόδιση εκτέλεσης καθηκόντων υπό το καθεστώς φόβου προς τους διαιτητές. Το λέει και ο κύριος Λασκαράκης στην κατάθεσή του, ότι τον πήγαν… καροτσάκι 10 άτομα, ενώ είχε ζητήσει να μην κλειδώσουν οι πόρτες για να έχει εικόνα τού τι γίνεται στα αποδυτήρια». Επίσης, η επιτροπή δεν δέχτηκε ως μάρτυρα τον παρατηρητή Ραδιοτηλεοπτικών Μίλτο Καλόγηρο.

Στην υπόθεση Μοντεστό τώρα, ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού υποστήριξε για όσα του «χρεώνει» ο παρατηρητής του αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός Κωνσταντίνος Βρακάς: «Δεν μιλάω καθόλου ελληνικά. Μετά το τέλος του αγώνα πήγα να πάρω τους παίκτες και να φύγουμε, οπότε δέχθηκα επίθεση από διαπιστευμένους οπαδούς της ΑΕΚ. Ηταν εκεί ο παρατηρητής και του είπα στα αγγλικά: “Βλέπετε ότι με χτυπάνε και πρέπει να το γράψετε”. Δεν τον απείλησα και δεν τον ακούμπησα. Αν το έκανα, το έκανα άθελά μου. Αλλά δεν τον ακούμπησα ποτέ. Αρνούμαι όσα έχει γράψει». Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βρέντζος κατήγγειλε ότι ο γιος του Βρακά παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Αγνοια δήλωσαν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου». Σήμερα οι δύο πλευρές θα καταθέσουν υπομνήματα κι ακολούθως θα γίνει η διάσκεψη για να βγει η απόφαση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα