Πυροβόλησε τέσσερις μαθητές με αεροβόλο

Βγήκε στο μπαλκόνι, στη Νέα Σμύρνη, και άρχισε να βάλλει εναντίον παιδιών επειδή τον ενοχλούσε η φασαρία!

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στον πιο κεντρικό δρόμο της Νέας Σμύρνης, όταν ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του και άρχισε να πυροβολεί μαθητές με αεροβόλο όπλο, γιατί τον ενοχλούσε… η φασαρία. Εντρομα τα παιδιά προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερις μαθητές λυκείου τραυματίστηκαν ελαφρά.

Το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 18.00, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 108. Ο άνδρας, που φέρεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί με αεροβόλο όπλο, τη στιγμή που μαθητές περίμεναν να ξεκινήσουν το μάθημά τους στο φροντιστήριο.

Κάποιος από τους κατοίκους κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στα τέσσερα παιδιά, τα οποία είχαν ελαφριές εκδορές, ενώ στη συνέχεια τα άφησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για να ηρεμήσουν από το σοκαριστικό περιστατικό.

Ο «πιστολέρο» συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Σύρο, ο οποίος ενδέχεται να ζει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Μάλιστα, είναι βετεράνος του πολέμου στη Συρία, ενώ ο πατέρας του ήταν διευθυντής του συριακού πρακτορείου ειδήσεων στην Αθήνα. Ακόμη ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και για τον λόγο αυτόν ο πατέρας του είναι μαζί του και συνεννοείται με τους αστυνομικούς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα