«Εσβησε» σε ηλικία 30 ετών η ηθοποιός Μαίρη Τσώνη

Η πρωταγωνίστρια του «Κυνόδοντα»

«Eφυγε» σε ηλικία 30 ετών η ηθοποιός, μουσικός και περφόρμερ Μαίρη Τσώνη (φωτό), η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Κυνόδοντας». Η ηθοποιός βρέθηκε νεκρή χθες το πρωί σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια και, όπως όλα δείχνουν, ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η «μικρή κόρη» της προβληματικής οικογένειας που σκιαγράφησε στον «Κυνόδοντα» ο Γιώργος Λάνθιμος γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στη Λιβαδειά. Είχε φοιτήσει στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης, ωστόσο στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο για να σπουδάσει μιούζικαλ στη σχολή Μusical Τheater Dance Attic.

Από εκεί αποφοίτησε το 2005. Η γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Βούλγαρη, τον γιο του Παντελή Βούλγαρη, «γέννησε» το μουσικό σχήμα Mary and The Boy, το οποίο ολοκλήρωσε τον κύκλο του έπειτα από αρκετά χρόνια συνεργασίας.

Η πρώτη επαφή της με το σινεμά έγινε με την ταινία «Κακό 1» του Γιώργου Νούσια, ενώ ακολούθησε το «Κακό στην εποχή των ηρώων», το «Artherapy» του Νίκου Περάκη και τα «Οπωροφόρα της Αθήνας» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Στο θέατρο είχε πάρει μέρος σε αρκετές παραστάσεις και είχε συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Μιχαήλ Μαρμαρινό και Κώστα Τσιούκα. Η Μαίρη δήλωνε ιδιαίτερος χαρακτήρας και τα τελευταία χρόνια είχε αφοσιωθεί στη μουσική.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα