ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Οι εισαγγελείς θα ζητήσουν τις καταθέσεις

Τη δικογραφία με τις καταθέσεις των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά θα ζητήσουν πιθανόν σήμερα οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς προκειμένου να διαπιστώσουν αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις (ύστερα από 15 ένορκες καταθέσεις) για να ασκήσουν πειθαρχικές διώξεις. Οπως είναι γνωστό, τουλάχιστον 15 ποδοσφαιριστές και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πλατανιά έχουν καταθέσει ότι υπέστησαν βία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Απρίλιο. Οι καταθέσεις τους δόθηκαν στην Εισαγγελία Χανίων έπειτα από προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία έχει ολοκληρωθεί, έχει επιστρέψει στην Εισαγγελία Πειραιά και σε λίγες ημέρες θα είναι στα χέρια των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων για να πράξουν τα δέοντα. Κι αυτό γιατί οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς έχουν ήδη στα χέρια τους από την περασμένη Παρασκευή κατάθεση του ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, Αποστολόπουλου.

Από κει και πέρα, υπάρχει και η άλλη πλευρά του… φεγγαριού, όπως ο Μανούσος, που υποστήριξε: «Ναι, δέχτηκα αντικείμενα στο Καραϊσκάκη. Με έβριζαν, υπήρχαν κάποιες άσχημες κουβέντες. Εν πάσει περιπτώσει, υπήρχε ένταση. Αυτά που διαβάζω για κλοτσιές και μπουνιές είναι τραβηγμένα έως και για γέλια. Δεν ξέρω τι συμφέροντα έχει ο πρόεδρος και τι υποσχέσεις έχει πάρει. Νομίζω ότι δεν έχω δώσει δικαιώματα σε όποια ομάδα έπαιζα. Ουσιαστικά, μου απαγόρευε να βγω να πω την αλήθεια».

Σε περίπτωση άσκησης διώξεων για βία σε ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα