Αναψε φωτιές με Βαλβέρδε!

Από τον
Χάρη Δάντση

Φωτιές» έβαλε ένα τιτίβισμα Βρετανού δημοσιογράφου στο μεγάλο λιμάνι. Ο Αντριου Γκάφνι υποστήριξε στο twitter ότι ο αγαπημένος προπονητής της «ερυθρόλευκης» εξέδρας Ερνέστο Βαλβέρδε, που αποχωρεί από την Μπιλμπάο, βρίσκεται ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό!

Πόσο εφικτό, όμως, είναι να επιστρέψει στον Πειραιά ο «Τσινγκούρι»; Οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες! Οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου εξέφρασαν στον 53χρονο Ισπανό κόουτς -και στην επικοινωνία που είχαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος- την επιθυμία να τον δουν και πάλι στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δύσκολα θα συμβεί αυτό.

Μάλιστα, τη φωτιά έσβησε ο ίδιος ο δημοσιογράφος που… εφηύρε το θέμα, υποστηρίζοντας με νέα ανάρτησή του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θα είναι η επόμενη ομάδα του Βαλβέρδε».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν κάνει κρούση στον Εσκριμπά, ο οποίος αναμένεται σύντομα να αποχωρήσει από τη Βιγιαρεάλ. Από την ισπανική αγορά αρέσει και ο Πελεγκρίνο και εξετάζεται, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν ρίξει δίχτυα και στη Γαλλία.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, σε προχωρημένο επίπεδο βρίσκονται οι επαφές με τον Κριστόφ Γκαλτιέ, που βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στην Ελλάδα (ήταν βοηθός προπονητή στον Αρη τη σεζόν 2001-02).

Προτάσεις

Στη λίστα εξακολουθούν να βρίσκονται ο Γκαρντ και ο Γιοβάνοβιτς, και στην αναμονή… ο Λεμονής, ενώ καθημερινά προτείνονται αρκετοί διαθέσιμοι κόουτς (όπως ο Φρανκ ντε Μπουρ).

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της ιστοσελίδας του BBC αναφέρθηκε στη συμφωνία Νότιγχαμ – Μαρινάκη, τονίζοντας ότι «οι υπεύθυνοι της EFL επεξεργάζονται την πρόταση απόκτησης της Νότιγχαμ από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού για να προστατεύσουν την εικόνα και την ακεραιότητα του πρωταθλήματος. Ο Μαρινάκης αντιμετωπίζει κατηγορίες για “στήσιμο” αγώνων στην Ελλάδα, αλλά τις αρνείται».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα