Συνεργασία «Χαμόγελου» με DEMO για καλό σκοπό

Μια αξιόλογη προσπάθεια που αξίζει να βρει μιμητές αρχίζει η ελληνική φαρμακοβιομηχανία DEMO μέσα από το πρόγραμμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Κάθε ορός της εν λόγω εταιρίας, που έχουν μικροί και μεγάλοι ασθενείς που νοσηλεύονται, θα έχει κολλημένη την πασίγνωστη φατσούλα του Χαμόγελου του Παιδιού και φυσικά μέρος των εσόδων αυτών των προϊόντων θα πηγαίνει στον κουμπαρά του «Χαμόγελου».

Την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας της εταιρίας με το Χαμόγελο του Παιδιού έκαναν χθες ο αντιπρόεδρος της βιομηχανίας φαρμάκων DEMO Δημήτρης Δέμος και ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου»:

«Το σηματάκι μας είναι ο γιος μου ο Ανδρέας, που δεν τα κατάφερε. Ωστόσο το χαμόγελό του σε κάθε ορό της DEMO θα συνοδεύει κάθε ασθενή που παλεύει για τη ζωή του» είπε συγκινημένος ο κ. Γιαννόπουλος στη χθεσινή εκδήλωση.

Στόχος αυτής της προσπάθειας, όπως είπε ο κ. Δέμος, είναι να ακολουθήσουν και άλλοι και να συνεισφέρουν μέσα από τα προγράμματα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που έχουν, στηρίζοντας έτσι τη χώρα που περνάει δύσκολα.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1965 και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής φαρμάκων της χώρας, είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρίες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και δραστηριοποιείται σε 80 χώρες. Η εταιρία προμηθεύει δωρεάν φάρμακα και υλικά σε ιατρεία νησιών της άγονης γραμμής, Κοινωνικά Φαρμακεία, ΜΚΟ κ.λπ.