Αυτό δεν είναι μπάλα!

Τα σφυρίγματα του Κομίνη οδήγησαν σε σύρραξη των παικτών και διακοπή του ματς ΠΑΟ – ΠΑΟΚ! Ο Ιβιτς τραυματίστηκε στο κεφάλι από κουτάκι μπίρας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αυτά δεν είναι πλέι οφ, αλλά πλέι… ωχ! Ο ανεκδιήγητος Γιώργος Κομίνης με τις διαιτητικές αποφάσεις του εκνεύρισε τους ποδοσφαιριστές Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ και μετά τη σύρραξή τους ήρθε το (πρόωρο) τέλος της αναμέτρησης στη Λεωφόρο!
Εξάλλου, οπαδός από την εξέδρα πέταξε κουτάκι μπίρας και τραυμάτισε στο κεφάλι τον τεχνικό του «Δικεφάλου» Βλάνταν Ιβιτς!

Το σκορ τότε ήταν 1-0 υπέρ του «Τριφυλλιού» με τέρμα του Μάρκους Μπεργκ στο 10΄, ύστερα από ασίστ του Μολίνς και ενώ είχαν αποβληθεί αδικαιολόγητα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 20΄ και ο Ουάρντα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 51΄.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 53΄, σημειώθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων (αποβλήθηκαν στα αποδυτήρια Κουλιμπαλί και Σάκχοφ, ενώ κιτρινίστηκαν Μπεργκ και Κρέσπο), για να ακολουθήσει ο τραυματισμός του Ιβιτς από ανεγκέφαλο οπαδό.
Το τενεκεδάκι μπίρας έσκισε το κεφάλι του κόουτς του ΠΑΟΚ, ο οποίος μεταφέρθηκε με καροτσάκι σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις (ο γιατρός του αγώνα διέγνωσε αργά το βράδυ επιφανειακή εκδορά).

Ηταν αρνητικοί

Ο Κομίνης ζητούσε διαβεβαιώσεις από τους ανθρώπους του «Τριφυλλιού» για να συνεχίσει το ματς, αλλά οι Θεσσαλονικείς ήταν αρνητικοί στο να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσουν χωρίς τον προπονητή τους.
Επειτα από μιάμιση ώρα… διαβουλεύσεων το παιχνίδι διεκόπη οριστικά. Εξάλλου, σύμφωνα με το άρθρο 15 παράγραφος 3 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για ρίψη αντικειμένων από την οποία επήλθε τραυματισμός, το ματς διακόπτεται και επιβάλλεται πρόστιμο 30.000 έως 50.000 ευρώ και μία έως δύο αγωνιστικές τιμωρία της έδρας.

Οι ποινές για τη διακοπή του αγώνα προβλέπονται στο άρθρο 21 του ΚΑΠ, όπου, σύμφωνα με την παράγραφο 3 εδάφιο β, επιβάλλονται: «Αφαίρεση 3 βαθμών καθώς επίσης και αφαίρεση 2 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα από την υπαίτια ομάδα, αν ο αγώνας διακοπεί πριν από την κανονική λήξη του». Σύμφωνα με την παράγραφο 4 του ίδιου άρθρου, η υπαίτια ομάδα «θεωρείται ότι ηττήθηκε με τέρματα 0-3».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις, Μαρινάκης, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μολίνς (23΄ Στιλ), Μπεργκ.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (46΄ Μπίσεσβαρ), Σάκχοφ, Ενρίκε, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα