Κίνδυνος καμπάνας!

Από τον
Χάρη Δάντση

Σαν να μην έφταναν στον Ολυμπιακό τα εμπόδια για την εύρεση προπονητή, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε ύστερα από 45 μέρες πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ για τα γεγονότα με τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» την 1η Απριλίου. 

Σύμφωνα με το άρθρο 29 περί «βίας κατά ομάδας», οι πρωταθλητές κινδυνεύουν με αφαίρεση έξι βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, καθώς έχει επικυρωθεί η βαθμολογία για το φετινό, βαρύ χρηματικό πρόστιμο, κεκλεισμένων των θυρών ή διεξαγωγή αγώνων σε ουδέτερη έδρα, αλλά ακόμα και με υποβιβασμό. Οι Πειραιώτες θα απολογηθούν για τις καταγγελίες ορισμένων μελών της χανιώτικης ομάδας για χειροδικία στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα της αναμέτρησης. Ολα αυτά πάντως δεν αναφέρονται ούτε στο φύλλο αγώνα και στην έκθεση του παρατηρητή ούτε και στην έκθεση της Αστυνομίας. 

Προς τα τέλη Μαΐου θα κλείσει και ο φάκελος «προπονητής». Ο 51χρονος τεχνικός Κριστόφ Γκαλτιέ επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον Φρανσουά Μοντέστο, επισημαίνοντας ότι μια εγχείρηση στο ισχίο δεν του επιτρέπει να αναλάβει άμεσα την ομάδα. Υπάρχουν φήμες ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει κρούση και στον Βάλτερ Ματσάρι, ενώ ο 21χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός Παπ Αμπού Σισέ επιβεβαίωσε τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό από την Αζαξιό.

Θέμα χρόνου είναι να κλείσει και η μεταβίβαση των μετοχών της Νότιγχαμ από τον Φαουάζ αλ Χασαουί στον Μαρινάκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα