Ψήφισαν «ναι»!

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Κι αυτό φαίνεται από πάρα πολλά πράγματα. Από τη μία, ο ραδιοφωνικός σταθμός RAC1 θεωρεί δεδομένη την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία της Μπαρτσελόνα από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και νυν της Μπιλμπάο. Από την άλλη, οι «μπλαουγκράνα» διαψεύδουν στη «Μundo Deportivo» ότι υπάρχει συμφωνία, ωστόσο παραδέχονται ότι έχουν τον «Τxingurri» ψηλά στη λίστα.

Την ώρα, λοιπόν, που οι διεργασίες για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Λουίς Ενρίκε κορυφώνονται, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ακόμη ένα αβαντάζ: τα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα», που έχουν δώσει θετική ψήφο στον τεχνικό της Μπιλμπάο.

Οπως αναφέρει η «Marca», δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης της ομάδας της Βαρκελόνης που να έχει κακή γνώμη για εκείνον.

Αντίθετα, στην «αιώνια» αντίπαλο Ρεάλ άπαντες προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν περισσότερες από 44.000 αιτήσεις για τα μόλις 14.645 εισιτήρια του τελικού στο Κάρντιφ. Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι η μετάβαση από τη Μαδρίτη στο Κάρντιφ της Ουαλίας δεν είναι και η πιο εύκολη που υπάρχει. Συγκεκριμένα, για να πάει κανείς στην πρωτεύουσα της Ουαλίας από εκείνη της Ισπανίας χρειάζεται ταξίδι περίπου πέντε ωρών με τουλάχιστον μία ενδιάμεση στάση.

Ολα αυτά δεν τα υπολόγισαν οι 44.755 φίλοι των Μαδριλένων, οι οποίοι έκαναν αιτήσεις. Τα ονόματα των τυχερών που θα βρεθούν στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση που θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 25/5. Από την πλευρά της, η Ρεάλ ανακοίνωσε: «Τα εισιτήρια δεν μεταβιβάζονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από τα μέλη που τα αιτήθηκαν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα