Η «Αυγή» καλοπιάνει τον πρέσβη των ΗΠΑ για τις επενδύσεις

Βρε, πώς αλλάζουν οι καιροί! Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακαλύπτει αίφνης και εκτιμά όλο και περισσότερο… την Αμερική, πανηγυρίζοντας για τις επενδύσεις που θα έρθουν από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα προσεχώς, τουλάχιστον σύμφωνα με δημοσίευμα της «Αυγής», η οποία επικαλείται δηλώσεις του Τζέφρι Πάιατ. Ο

Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα -το εγκώμιο του οποίου πλέκει η κομματική εφημερίδα- εξέφρασε το αμερικανικό ενδιαφέρον κυρίως για την ενέργεια και την υποστήριξή του στην εταιρία… αμερικανικών συμφερόντων που διεκδικεί την Εθνική Ασφαλιστική, λέγοντας ότι, αν επιλεγεί, θα φέρει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια επενδύσεων και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Την είδηση προβάλλει εκτενώς η πάλαι ποτέ αντιαμερικανική «Αυγή» σε τετράστηλο θέμα, που συνοδεύεται από τη φωτογραφία του κ. Πάιατ.

Μιλώντας σε συνέδριο για τις επενδυτικές ευκαιρίες και τις προκλήσεις στον τομέα της ενέργειας, ο Αμερικανός πρέσβης σημείωσε: «είναι θέμα της κυβέρνησης να αξιοποιήσει τη συγκυρία και να κάνει αλλαγές που θα δείξουν ότι η Ελλάδα είναι καλό μέρος για επενδύσεις». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πρόσθεσε ότι στον τομέα της ενέργειας στην περιοχή υπάρχουν πολλές εξελίξεις σε ομόκεντρους κύκλους, που ξεκινούν από τη χώρα μας.

Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη να προχωρήσουν ιδιωτικοποιήσεις που καθυστερούν και έκανε γνωστό ότι τον προσεχή Ιούνιο θα παραστεί μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου σε συνέδριο στη Νέα Υόρκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα