Σε εκδηλώσεις μίσους στην επέτειο της «κυβέρνησης του βουνού» ο Σκουρλέτης

Μετά την προκλητική ονοματοδοσία σε σήραγγα εθνικής οδού με το όνομα καπετάνιου του λεγόμενου «Δημοκρατικού Στρατού», ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να συντηρεί με κάθε ευκαιρία το εμφυλιοπολεμικό κλίμα, ξυπνώντας μνήμες των κομμουνιστικών εγκλημάτων.

Ο Πάνος Σκουρλέτης δεν σήκωσε τελικά «αντάρτικο» στον Αλέξη Τσίπρα, όπως άλλωστε και ο Νίκος Φίλης, ψηφίζοντας πειθήνια και συντεταγμένα με τους άλλους κυβερνητικούς βουλευτές υπέρ των νέων μέτρων, αλλά θα παρευρεθεί σήμερα στις εκδηλώσεις για τα 73 χρόνια από την ίδρυση της «κυβέρνησης του βουνού» στα Αγραφα.

Ο υπουργός Εσωτερικών, που αρέσκεται να παίζει τον «αντάρτη» στον ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας όμως πάντοτε στο τέλος πιστά τις εντολές του Μεγάρου Μαξίμου -και των δανειστών ως προέκταση-, θα παρευρεθεί στη Βίνιανη, στο σχολείο που αργότερα έγινε Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Βίνιανης. Εκεί όπου, 73 χρόνια πριν, ιδρύθηκε η Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης, όπως ήταν γνωστή η «κυβέρνηση του βουνού».

Ο κ. Σκουρλέτης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δημάρχου Αγράφων Θοδωρή Μπαμπαλή να παραστεί στις εκδηλώσεις με αφορμή την ιστορική επέτειο, μόλις λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση των νέων μέτρων, που αναμένεται να βυθίσουν ακόμη περισσότερο τη χώρα και τον λαό στη δίνη της διεθνούς εποπτείας και της λιτότητας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα