Οικογενειακά στη Ραφήνα γιόρτασε ο Καραμανλής

Στη Ραφήνα, οικογενειακά, πέρασε τη χθεσινή μέρα και την ονομαστική του εορτή ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής.

Κυριακή γαρ και το πολιτικό γραφείο του στην Παναγή Κυριακού ήταν κλειστό, οπότε ο κ. Καραμανλής επέλεξε να περάσει τη μέρα με τους δικούς του ανθρώπους, σε ήρεμο -όπως πάντα- κλίμα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για τον λόγο αυτό, δέχτηκε ευχές από πολιτικούς -και όχι μόνο- φίλους του την περασμένη Παρασκευή, αν και δεν είχε γίνει ευρύτερα γνωστή η συγκεκριμένη μέρα, οπότε κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και σήμερα, Δευτέρα, με την πλατεία Μαβίλη να ετοιμάζεται να γνωρίσει και πάλι πιένες, φιλοξενώντας εκ νέου πλήθος κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού ήδη γέμισε με λουλούδια και διάφορα δώρα, όπως άλλωστε συμβαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύοντας ότι η δημοφιλία του εξακολουθεί να βρίσκεται στα ύψη.
Χθες γιόρταζε ακόμα ένας πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ., ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος δέχτηκε τις καθιερωμένες ευχές των παιδιών και των εγγονιών του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα