Μητσοτάκης: Δεν θα τάξουμε απάτες, ούτε αυταπάτες

Επίθεση στην κυβέρνηση σχετικά με τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος για το Μητρώο Στελεχών, σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

«Η χώρα είναι εγκλωβισμένη σε πολιτικό αδιέξοδο και η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο από την κρίση. Ο Τσίπρας είχε την ευκαιρία του και την έχασε, υπέγραψε δύο μνημόνια και δέσμευσε τη χώρα, έχουμε αποστολή να πείσουμε τους πολίτες ότι υπάρχει άλλος δρόμος» είπε και πρόσθεσε: «Εμείς δεν θα τάξουμε, ούτε απάτες, ούτε αυταπάτες, δεν θα τους τάξουμε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε».

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, για συμμάζεμα του κράτους. «Θα περικόψουμε δαπάνες, θα συμμαζέψουμε το κράτος με την αξιολόγηση», είπε, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το κόμμα θα κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών. «Όποτε και αν γίνουν εκλογές, αργά ή γρήγορα η ΝΔ θα είναι κυρίαρχη», επεσήμανε και πρόσθεσε: «Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι η κυβέρνηση που θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση».

Αναφερόμενος στο μητρώο στελεχών, υποστήριξε πως «πρόκειται για μια πρωτόγνωρη διαδικασία για ελληνικό κόμμα» και υποστήριξε πως μέχρι πρότινος τα «κόμματα ήταν κλειστοί οργανισμοί».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα