Πανωλεθρία Κυριάκου στη Θεσσαλονίκη!

Επεισοδιακή υποδοχή στον αρχηγό της ΝΔ! Πολίτης τον ρώτησε αν θεωρεί τον Μαρινάκη καλύτερο του Σαββίδη

Ρεπορτάζ!
Νίκος Οικονόμου
[email protected]

Ενταση με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είχε χθες η εκκίνηση της διήμερης περιοδείας στη Θεσσαλονίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος με το… καλημέρα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη πλήρωσε τη λανθασμένη επιλογή του να τα βάλει με την πιο δημοφιλή ομάδα της πόλης. Μιας πόλης, μάλιστα, που αποτελεί τη μεγαλύτερη δεξαμενή ψηφοφόρων της Ν.Δ.!

Η προγραμματισμένη για το βράδυ εκδήλωση για το Μητρώο Στελεχών της Ν.Δ. στο ξενοδοχείο «Porto Palace» έγινε μετ’ εμποδίων, καθώς η Αστυνομία, φοβούμενη ότι οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» θα πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης, απέκλεισε με δύο κλούβες τη μία από τις δύο οδικές προσβάσεις σε αυτόν.

Ταυτόχρονα, μια ολιγομελής ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ, που κατάφερε να φτάσει στο ξενοδοχείο, είχε συνάντηση με αντιπροσωπία της Ν.Δ., στην οποία συμμετείχαν ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης και ευρωβουλευτής του κόμματος Θόδωρος Ζαγοράκης, ενώ δεν έλειψαν και τα μεμονωμένα επεισόδια. Την ώρα που ο πρόεδρος της Ν.Δ. έφτασε στο ξενοδοχείο, τον πλησίασε φίλος του ΠΑΟΚ και του είπε σε έντονο ύφος:

«Ο Μαρινάκης είναι καλύτερος από τον Σαββίδη;» Ο οπαδός του «Δικεφάλου», που ήταν ένας 62χρονος συνταξιούχος, απομακρύνθηκε βίαια από τις δυνάμεις ασφαλείας του προέδρου της Ν.Δ., ενώ το περιστατικό επισκίασε την εκκίνηση της εκδήλωσης και αποτέλεσε θέμα σχολιασμού στα πηγαδάκια.

Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης απέφυγε να αναφερθεί στο θέμα, ενώ ευχαρίστησε τους πολίτες που ήταν παρόντες και συμμετείχαν στη διαδικασία αξιολόγησης για το Μητρώο Στελεχών της Ν.Δ.
«Τολμήσατε να περάσετε από μια πρωτόγνωρη διαδικασία, όπου η Ν.Δ. έδωσε τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με την πολιτική. Κι αυτό γιατί τα παραδοσιακά κόμματα αποτελούσαν συχνά κλειστούς οργανισμούς» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας σε ένα ακροατήριο περίπου 300 ατόμων, που κατέθεσαν τα βιογραφικά τους από τη βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία.

Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα θα επισκεφθεί την Αμφίπολη και θα μιλήσει σε κλειστό δείπνο του ΣΒΒΕ, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και η κυβέρνηση είχαν την ευκαιρία τους αλλά την έχασαν, ενώ τόνισε ότι η Ν.Δ. είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα σημερινά αδιέξοδα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα