Ταγίπ ο βάρβαρος!

Ξέσπασε ο Καμμένος για τις τουρκικές προκλήσεις την ώρα που τιμούσε τον Ηλιάκη

Ακόμα και οι πιο βάρβαροι στρατοί του κόσμου σέβονται τη μνήμη ενός ήρωα, ενός πολεμιστή που έπεσε μαχόμενος. Η Τουρκία ούτε αυτό δεν έκανε!

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το άρθρο

Η Θέση μας: Η περιουσία των Ελλήνων

Διαβάστε online την «δημοκρατία» ,εδώ

Διαβάστε επίσης:

►Η σφαγή των παιδιών

►«Δόξασαν» τον «τιτάνα» Ευ. Βενιζέλο και το PSI!

►Η νέα (διπλή) πρόκληση των Αλβανών

►Οι φοιτητές ψηφίζουν «survivor»!

►Πανωλεθρία Κυριάκου στη Θεσσαλονίκη!

►Βολές για το μπάσιμο Ιβάν στο Mega

Γιατί η ΝΔ καλύπτει τον γιο του Γιάννου!

►Τζέντλεμαν μέχρι το τέλος του

Οργή του Καμμένου για τις τουρκικές προκλήσεις, την ώρα που τιμούσε τον ήρωα πιλότο Κ. Ηλιάκη στην Κάρπαθο

A στραψε και βρόντηξε» ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, βλέποντας τους Τούρκους να προχωρούν σε νέες προκλητικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου πάνω από την Κάρπαθο, τη στιγμή που λάμβανε χώρα η εκδήλωση μνήμης για τον ήρωα πιλότο Κώστα Ηλιάκη, έντεκα χρόνια μετά τον θάνατό του.

Τους χαρακτήρισε -ούτε λίγο ούτε πολύ- «βαρβάρους», που έδειξαν «τον πραγματικό εαυτό τους, την ώρα που η Ελλάδα τιμούσε έναν ήρωα, έναν νέο αξιωματικό, που άφησε πίσω του μια οικογένεια, πέφτοντας υπέρ πίστεως και πατρίδος».

Η Τουρκία, όπως κατήγγειλε ο κ. Καμμένος, «παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο, μη σεβόμενη ακόμα και αυτό που σέβονται οι πιο βάρβαροι στρατοί του κόσμου, τη μνήμη ενός ήρωα, ενός πολεμιστή που έπεσε μαχόμενος και υπερασπιζόμενος την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας του».

Αυτό το μήνυμα, σύμφωνα με τον υπουργό Αμυνας, «θέλω να πάει προς φίλους και εχθρούς, προς τους συμμάχους, αλλά και προς όλους εκείνους που κατά καιρούς βρέθηκαν απέναντι στην Ελλάδα, ότι η Ελλάδα σέβεται τους διεθνείς κανόνες, το Διεθνές Δίκαιο, αλλά και την ηθική». «Ποτέ η Ελλάδα δεν θα προσέβαλλε τη μνήμη ενός πολεμιστή, ανεξαρτήτως του αν ήταν εχθρός της, την ώρα που τον τιμά η πατρίδα του» υπογράμμισε.

Οι Ενοπλες Δυνάμεις μας, όπως διαβεβαίωσε ο Πάνος Καμμένος, «είναι αποφασισμένες να μην επιτρέψουν καμιά αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, ιδιαίτερα σήμερα, που η προκλητικότητα της Τουρκίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οι σημαίες μας δεν πρόκειται να υποσταλούν ποτέ και, βεβαίως, τις σημαίες μας δεν πρόκειται να επιτρέψουμε ποτέ ξανά να τις πάρει ο αέρας. Τις υπερασπιζόμαστε μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μας».

ΑΝ.ΕΛ.: Νέο «όχι» στην κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα

Το τζαμί στην Αθήνα διχάζει για πολλοστή φορά τα κόμματα της συγκυβέρνησης, καθώς οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα καταψηφίσουν τη διάταξη που αφορά την ίδρυση νομικού προσώπου, το οποίο θα διαχειρίζεται το ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό.

Η θέση των ΑΝ.ΕΛ. ανακοινώθηκε από τον ειδικό αγορητή του κόμματος Κωνσταντίνο Κατσίκη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του θα στηρίξει συνολικά το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που αφορά τον νέο τρόπο επιλογής των σχολικών διευθυντών, μέσα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η διάταξη για το τέμενος, την οποία θα καταψηφίσουν.

«Εμείς, συνεπείς στην πάγια πολιτική και θέση μας, το άρθρο αυτό θα το καταψηφίσουμε» ανέφερε ο κ. Κατσίκης, σημειώνοντας: «Η συνέχεια της συνεργασίας μας θα συνεχίσει να είναι έντιμη και να συνθέτει την αντίφαση, αυτή η συνεργασία έχει συγκριτικό πλεονέκτημα γιατί εμείς καταφέρνουμε να μη λέμε “ναι” σε όλα, αλλά και να συμπορευόμαστε».

Εξηγώντας το σκεπτικό της απόφασης να καταψηφίσει το κόμμα του τη διάταξη, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών θα χρηματοδοτείται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό του υπουργείου Παιδείας, υπογραμμίζοντας ότι σε άλλες χώρες, ιδίως ισλαμικές, δεν υπάρχει αντίστοιχη μέριμνα για τη λειτουργία των ελληνορθόδοξων εκκλησιών. Τη διάταξη θα υπερψηφίσουν όλα τα κόμματα, πλην των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα