Μυστήριο με δύο πτώματα σε καμένα αυτοκίνητα

Απανθρακωμένο τον αδελφό του αντίκρισε ο αστυνομικός που κλήθηκε στο συμβάν, στο Σχιστό

Σ ατανική σύμπτωση, με δύο αυτοκτονίες που σημειώθηκαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε διάστημα λίγων ωρών, βλέπει η Ελληνική Αστυνομία πίσω από τα δύο απανθρακωμένα πτώματα, τα οποία εντοπίστηκαν χθες τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, στη λεωφόρο Σχιστού και στο Καβούρι.

Η πιο δραματική σκηνή της αστυνομικής επιχείρησης στο Σχιστό εκτυλίχτηκε στις 2.30 τα ξημερώματα, όταν αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., που έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας, εκτελώντας την υπηρεσία του, διαπίστωσε ότι στο καμένο όχημα βρισκόταν το πτώμα του αδελφού του! Οπως έγινε γνωστό, ο 50χρονος, ο οποίος απανθρακώθηκε, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να δώσει τέλος στη ζωή του. Το μπουκάλι με ίχνη από εύφλεκτο υγρό που βρέθηκε στο σημείο, σε συνδυασμό με όσα είπε ο αξιωματικός για την ψυχική υγεία του αδελφού του, δεν αφήνουν πολλές αμφιβολίες ότι πρόκειται για αυτοχειρία.

«Γκρίζα» σημεία, πάντως, δείχνει να έχει η περίπτωση του 52χρονου κρεοπώλη από το Παγκράτι, ο οποίος λίγες ώρες μετά το συμβάν στη λεωφόρο Σχιστού, εντοπίστηκε και αυτός απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, στο Καβούρι της Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με πληροφορίες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί, τα τελευταία χρόνια ο κρεοπώλης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Για την Αστυνομία, πάντως, οι δύο υποθέσεις αποτελούν μυστήριο, καθώς, όπως έλεγαν αξιωματικοί που συμμετέχουν στις έρευνες, είναι τουλάχιστον ασυνήθιστο μέσα σε λίγες ώρες δύο άνθρωποι να αυτοκτονούν, χρησιμοποιώντας έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο, όπως είναι η πυρπόληση των οχημάτων τους. Οι αστυνομικοί θα καταλήξουν σε πιο σαφή συμπεράσματα μόλις ολοκληρωθούν οι νεκροτομές που θα διενεργήσουν οι ιατροδικαστές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα