Βραβείο Καινοτομίας στο 1ο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας

Το «Silver» βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία στη Διδασκαλία» έλαβε το 1ο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας στα Education Business Awards 2017, για τη συμμετοχή του στο πρωτοπόρο παιδαγωγικό εργαστήρι πολιτισμού «Ο μικρός τουρίστας – Μια βαλίτσα ταξιδεύει».

Το εργαστήρι πραγματοποιήθηκε το σχολικό έτος 2015-2016, στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων, ως μέρος εθελοντικής προσφοράς παιδείας και πολιτισμού σε δημόσια σχολεία και υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πληροφόρησης (Europe Direct City of Athens), της UNESCO Τεχνών Λόγου, της Επιστημονικής Ενωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλ. Ωνάσης/Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών» και του Ιδρύματος Μαμιδάκη.

Η δράση στο 1ο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας υλοποιήθηκε από τη δημιουργό του εκπαιδευτικού προγράμματος Ελευθερία Γκρίμπα και στις διάφορες δραστηριότητες τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν βιωματικά τις πιο ωφέλιμες μορφές τουρισμού στη χώρα μας, σε συνδυασμό με την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα