Ποιος είναι, τέλος πάντων, ο Γεωργίου;

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τελικά με τον Α. Γεωργίου, τον άνθρωπο που άλλαξε τον τρόπο υπολογισμού του ελλείμματος (με εντολές άνωθεν) και καταδίκασε τη χώρα στον… αργό θάνατο των Μνημονίων.

Την ώρα που το Eurogroup καιγόταν για το τι θα κάνει με το ελληνικό χρέος, όπως αποκαλύπτεται από τα επίσημα πρακτικά, κάποιοι το μόνο άγχος που είχαν ήταν ο αρχιμάγειρας, πρώην πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ απαίτησαν από την Ελλάδα να πληρώσει τα έξοδα που κάνει ο Γεωργίου (δεν ξέρουμε αν σε αυτά προστίθενται και τα… καφεδάκια που πίνει περιμένοντας να δικαστεί) στις νομικές εμπλοκές που έχει από τη στιγμή που έδεσε την Ελλάδα χειροπόδαρα. Οι… εντιμότατοι φίλοι του κ. Γεωργίου, που θέλουν να κόβουν από τις Ελληνίδες και τους Eλληνες μισθούς και συντάξεις, θέλουν να δώσουν και τα… ρέστα στο golden boy τους για να μη στερηθεί τίποτε στις ΗΠΑ, όπου διαμένει!

Μάλιστα, πρόσφατα τα συνεταιράκια του από την Εσπερία, εξίσου καλοπληρωμένα και αυτά από τους λαούς της Ευρώπης, είχαν ξεκινήσει «έρανο» (!!!) για να τον στηρίξουν οικονομικά στις νομικές περιπέτειές του.

Είναι τέτοιο το σύστημα που έχει δομηθεί γύρω από το δικό τους παιδί που φαίνεται πως για να μη μιλήσει ποτέ για όσα ξέρει θέλουν να του δώσουν ό,τι ζητάει, όσο παράλογο και να είναι.

Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και στη συνεδρίαση της Επιτροπής του Αμερικανικού Κογκρέσου έθεσαν το θέμα της προστασίας του Γεωργίου για να μην τον ενοχλούν από την Ελλάδα! Τέτοια κάλυψη για πρόσωπο που δεν είναι καν πολιτικό δεν θυμόμαστε να έχει ιστορικό προηγούμενο. Οπότε, δικαίως άπαντες αναρωτιόμαστε ποιος είναι τελικά αυτός ο Γεωργίου, που ενώ ο κόσμος χάνεται, όλος ο πλανήτης ασχολείται με το πώς θα του διασφαλίσει χρήματα από το Ελληνικό Δημόσιο για να μην τα στερηθεί εκείνος!

Να θυμίσουμε για την ιστορία ότι ήδη ο κ. Γεωργίου έχει καταδικαστεί για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σε 12 μήνες, ύστερα από μήνυση που του είχε υποβάλει ο πρώην διευθυντής Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Νίκος Στρόμπλος. Αυτά τα έξοδα θέλουν να καλύψουν, άραγε, ή τα άλλα που έρχονται;

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα