Πήραν τον υπουργό με τις ντομάτες

Ξεφεύγει επικίνδυνα η κατάσταση! Οργισμένοι αγρότες της Κρήτης έτοιμοι για όλα

Παραγωγοί τις εκσφενδόνισαν εναντίον του αυτοκινήτου του Γιάννη Τσιρώνη που βρισκόταν στο Τυμπάκι του Ηρακλείου υπό τον προστατευτικό κλοιό των ΜΑΤ

Η Θέση μας: Ποιος είναι, τέλος πάντων, ο Γεωργίου;

Διαβάστε online την «δημοκρατία» ,εδώ

Διαβάστε επίσης:

►Ποιος είχε όφελος από την επίθεση στον Παπαδήμο;

►Συνάντηση στο Κολωνάκι! Τι… μαγειρεύουν (;) o Σημίτης και ο Βενιζέλος

►Τραμπ στον Τσίπρα: «Σε παρακολουθώ»

►Σόιμπλε: Να κάνετε το… μάθημά σας!

►Οι πανελλαδικές σκοτώνουν… τον έρωτα

►Ακόμη δύο συμφωνίες για έρευνα πετρελαίου

Οργισμένοι παραγωγοί τις εκσφενδόνισαν εναντίον του αυτοκινήτου του Γιάννη Τσιρώνη

«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν οι αγρότες στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος επισκέφτηκε χτες βιολογικές καλλιέργειες στο Τυμπάκι Ηρακλείου, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κρήτη.

Οι αγρότες «καλωσόρισαν» τον αναπληρωτή υπουργό με έντονες αποδοκιμασίες και του έστρωσαν «χαλί» από ντομάτες έξω από το εργοστάσιο της Βιολογικής Ανάπτυξης Μεσσαράς (ΒΙΑΝΑΜΕ), όπου έφτασε το μεσημέρι με το υπουργικό του αυτοκίνητο.

Με αυτό τον τρόπο οι εξαγριωμένοι αγρότες θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει με τα μέτρα της κυβέρνησης (φορολογία, Ασφαλιστικό), ενώ δεν παρέλειψαν να εξαπολύσουν βέλη κατά του κ. Τσιρώνη, κατηγορώντας τον ότι δεν προσκάλεσε κανέναν εκπρόσωπο των αγροτών, παρά μόνο τους βιοκαλλιεργητές.

Σε δηλώσεις του (Ράδιο Κρήτη) ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φαιστού Γιώργος Ντισπυράκης υποστήριξε ότι ο υπουργός πήγε στην περιοχή «κρυφά» και από την «πίσω πόρτα», επιλέγοντας τον επαρχιακό δρόμο του Λαγολιού για να μη συναντήσει τους αγρότες της περιοχής στην πλατεία του Τυμπακίου.

Διαφορετική είναι η εκδοχή του αναπληρωτή υπουργού, ο οποίος «χρέωσε» το συμβάν σε μια μειοψηφία αγροτών. «Ελάχιστα άτομα δημιούργησαν μια ένταση και διερευνώ αν αυτά τα άτομα είχαν πολιτικά κίνητρα και πολιτική ταυτότητα, γιατί αυτό μού καταγγέλλεται» είπε ο κ. Τσιρώνης, συμπληρώνοντας ότι άμεσα δέχτηκε την αντιπροσωπία τους και δεν θα είχε πρόβλημα να τους δεχτεί όλους.

Πάντως, εξίσου θερμό ήταν και το «αντίο» των αγροτών προς τον κ. Τσιρώνη, καθώς εκτόξευσαν στο όχημα που τον μετέφερε ντομάτες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του αναπληρωτή υπουργού στο εργοστάσιο η παρουσία της Αστυνομίας ήταν έντονη. Ωστόσο δεν υπήρξαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ των συγκεντρωμένων και των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., παρά μόνο λεκτικές αψιμαχίες και σπρωξίματα στην είσοδο.

Μετά τα χτεσινά γιουχαΐσματα και τις ντομάτες, ο κ. Τσιρώνης αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ενώ θα αναχωρήσει από την Κρήτη αύριο.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα