Σώθηκε μωρό που γεννήθηκε σε λεκάνη WC

Τοκετός-θρίλερ στο Τυμπάκι της Κρήτης

Ενα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στο Τυμπάκι της Κρήτης, καθώς μία γυναίκα γέννησε το παιδί της τη στιγμή που καθόταν… στη λεκάνη της τουαλέτας.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα διένυε τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της και την Τετάρτη επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της, ο οποίος όμως της ανέφερε πως δεν ήταν ακόμη έτοιμη για τη γέννα.

Το πρωί της Πέμπτης η γυναίκα ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πόνο, γεγονός που ανησύχησε την ίδια και τον άντρα της, και μαζί αποφάσισαν να πάνε στο νοσοκομείο.
Ωστόσο μέχρι να φέρει ο σύζυγός της το αυτοκίνητο για να τη μεταφέρει στο Ηράκλειο, η γυναίκα ένιωσε την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα.

Καρούμπαλο

Τότε συνέβη το απίστευτο γεγονός να γεννήσει και το νεογνό να πέσει μέσα στη λεκάνη. Στο σπίτι εκείνη την ώρα βρισκόταν ο πεθερός της κοπέλας, που έσπευσε να παράσχει βοήθεια. Μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, ανέλαβε δράση, σηκώνοντας το βρέφος από τη λεκάνη και βάζοντάς το κάτω από τη βρύση.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το κεφαλάκι του βρέφους είχε ένα μικρό καρούμπαλο, πιθανότατα λόγω της πτώσης.

Επειτα από λίγα λεπτά έφτασε στο σπίτι ιδιώτης γιατρός, δίνοντας τις πρώτες βοήθειες στο νεογνό και στη μητέρα, που είχε σοβαρή αιμορραγία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ασθενοφόρο άργησε αρκετά να φτάσει στο σημείο όπου συνέβη το περιστατικό.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε με τη συνοδεία του γιατρού και μαίας στο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Πάντως, φαίνεται πως αυτή η πρωτοφανής ιστορία είχε ευτυχή κατάληξη, καθώς μητέρα και βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα