Μητσοτάκης: «Μη ράβετε υπουργικά κοστούμια»

«Δεν έχουμε ακόμη κερδίσει τις εκλογές» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας το Σάββατο στους προέδρους των ΝΟΔΕ

Μήνυμα να μη ράβουν υπουργικά κοστούμια έστειλε σε πολλούς αποδέκτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε ότι επιμένει «στη σεμνότητα και στους χαμηλούς τόνους», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα τις εκλογές».

Μιλώντας το Σάββατο στη δεύτερη σύνοδο των προέδρων των νομαρχιακών οργανώσεων (ΝΟΔΕ) του κόμματος, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε στη συνέχεια τρεις εντολές στα κατά τόπους στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Η πρώτη εντολή αφορά το… facebook και το twitter. «Στέκομαι ιδιαίτερα στα ζητήματα συμπεριφοράς» τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. «Να προσέχετε και τον δημόσιο λόγο σας, όπως εκφράζεται και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Η δεύτερη εντολή είναι η πολιτική απογύμνωση του Αλέξη Τσίπρα ως υπερασπιστή των αδύναμων στρωμάτων. «Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος ήρθε στην εξουσία ως ο υπερασπιστής των δικαιωμάτων των αδύνατων, τιμωρεί τους πιο αδύνατους μέσα από τις πολιτικές του επιλογές. Και αυτό είναι κάτι το οποίο θέλω να τονίζετε ιδιαίτερα στον δικό σας πολιτικό λόγο» υπογράμμισε στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης.

Η τρίτη και τελευταία εντολή αφορά την προσέγγιση όλων των πολιτών και όχι μόνο των παραδοσιακών ψηφοφόρων του κόμματος. «Δεν έχουμε πρόβλημα με τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Να το ξεκαθαρίσω αυτό. Εχουμε πρόβλημα με τον Τσίπρα, τον Καμμένο και την παρέα που μας κυβερνά σήμερα» ήταν η χαρακτηριστική φράση του προέδρου της Ν.Δ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα