«Σκλάβες» του σεξ σε αθηναϊκά στριπτιζάδικα

Στο κύκλωμα ελληνοποιήσεων και γνωστή δικηγόρος

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία έφερνε στην Ελλάδα γυναίκες από την Ουκρανία, τις νομιμοποιούσε μέσω εικονικών γάμων και στη συνέχεια τις «διοχέτευε» σε τρία γνωστά στριπτιτζάδικα της Αθήνας, προέβη η Ελληνική Αστυνομία. Οι Αρχές έκαναν χθες τα ξημερώματα αιφνιδιαστική επιχείρηση «σκούπα» στη λεωφόρο Συγγρού και στον Αλιμο και προχώρησαν στη σύλληψη επτά ατόμων. Μεταξύ τους και ένας στενός συγγενής του ιδιοκτήτη των νυχτερινών κέντρων, το όνομα του οποίου «φιγουράρει» στη δικογραφία.

«Εγκέφαλος» της σπείρας φέρεται ότι είναι ένας 44χρονος, που ταξίδευε συχνά στην Ουκρανία «ψαρεύοντας» καλλίγραμμες κοπέλες οι οποίες είχαν μεγάλη οικονομική ανάγκη και τις έπειθε να εργαστούν στην Ελλάδα ως οικιακές βοηθοί. Ομως, στη συνέχεια τις «πουλούσε» έναντι αδράς αμοιβής στον ιδιοκτήτη των νυχτερινών κέντρων, ο οποίος τις «αξιοποιούσε» στη βιομηχανία του σεξ! Ο συλληφθείς κρατούσε φυλακισμένες σε δύο διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας τις άτυχες κοπέλες και τις ανάγκαζε να συνάψουν λευκούς γάμους με τοξικομανείς. Ο 44χρονος μετέφερε τις κοπέλες στα νυχτερινά κέντρα και τις παραλάμβανε από εκεί τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού πρώτα εισέπραττε από τον ιδιοκτήτη ένα ποσοστό από τα χρήματα που είχε κερδίσει η καθεμία. 

Στο κύκλωμα φέρεται ότι εμπλέκεται γνωστή δικηγόρος των Αθηνών, η οποία συνέτασσε τα απαραίτητα έγγραφα και κινούσε τη διαδικασία στα δικαστήρια, προκειμένου να νομιμοποιηθούν οι «σκλάβες» του σεξ και να αποκτήσουν την πολυπόθητη «πράσινη κάρτα», η οποία εξασφάλιζε την παραμονή τους στη χώρα και παράλληλα άδεια εργασίας.

Κατά τις έρευνες οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 1.530 ευρώ, ένα αυτοκίνητο, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δεκάδες σύμφωνα συμβίωσης, άδειες διαμονής και αποδείξεις μεταφοράς χρημάτων στην Ουκρανία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα