Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με «ENJOY» αποκαλύψεις, «Survivor» αλλά και πολύ… «Αλ Μπατίρι»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο νέο ένθετο περιοδικό της «κυριακάτικης δημοκρατίας» Ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει… comeback μέσα από τις σελίδες του «ENJOY» και είναι πιο αποκαλυπτικός από ποτέ. 

Το νέο εβδομαδιαίο ένθετο περιοδικό της «κυριακάτικης δημοκρατίας», το οποίο κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο, φιλοξενεί στο παρθενικό τεύχος του τον δημοφιλή ηθοποιό και παρουσιαστή στην πρώτη του συνέντευξη μετά την «εξαφάνισή» του τους τελευταίους μήνες από τα καλλιτεχνικά πράγματα και την κοσμική ζωή.

Φωτογραφημένος από τον Βαγγέλη Μασιά, ο Λάκης μιλάει στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου για το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που τον κράτησε εκτός τηλεόρασης, ενώ σχολιάζει εκτενώς την τηλεοπτική και την πολιτική πραγματικότητα στη χώρα μας.

«Η Ελλάδα σήμερα είναι σαν να έχει ανέβει σε έναν διάδρομο γυμναστηρίου, να κάνει άπειρα χιλιόμετρα και κάθε φορά που κατεβαίνει, να βρίσκεται στο ίδιο σημείο» λέει ο Λάκης σε ένα σημείο της συνέντευξης-ποταμού, η οποία αναμένεται να συζητηθεί. Ο ίδιος δεν ξεχνά και το «Survivor», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι Ελληνες λείπουν, είναι… στον Αγιο Δομίνικο». Οσο για τα τηλεοπτικά σχέδιά του; Ο Λαζόπουλος αποκαλύπτει αν θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη, με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ή μήπως θα λέγεται πλέον «Αλ Μπατίρι»;

Ρεπορτάζ

Στο πρώτο τεύχος του «ENJOY», το οποίο θα κυκλοφορεί με όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της εβδομάδας, φιλοξενούνται ακόμη πολλά ρεπορτάζ από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σε ένα από αυτά, το οποίο αφορά τη νεο-μετανάστευση, τέσσερις άνθρωποι που αναγκάστηκαν να φύγουν από την Ελλάδα, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στα επαγγελματικά τους σε χώρες της Ευρώπης αλλά και πέραν του Ατλαντικού, διηγούνται στη δημοσιογράφο Παναγιώτα Φλώρου τις προσωπικές ιστορίες τους.

Το νέο περιοδικό της «κυριακάτικης δημοκρατίας» έχει και πολλές μόνιμες στήλες: υγεία, τεχνολογία, σπίτι και κήπος, σπορ, τεχνολογία, θέατρο, σινεμά, συνταγές, γιατροσόφια, έξοδος, ταξίδι και ζώδια. «Enjoy» it κάθε εβδομάδα με την «κυριακάτικη δημοκρατία».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα