Θρίλερ με γεννητικά όργανα 21 γυναικών στα σκουπίδια!

Μακάβριο εύρημα μέσα σε κάδο στον σταθμό Λαρίσης του ΟΣΕ

Ενα μακάβριο εύρημα στο κέντρο της Αθήνας έχει εδώ και ημέρες προκαλέσει «πονοκέφαλο» στις αστυνομικές Αρχές. Ολα συνέβησαν στις 26 Μαΐου, όταν ένας περαστικός εντόπισε σε κάδο στον σταθμό Λαρίσης δύο μαύρες σακούλες με κομμένα γεννητικά όργανα και τηλεφώνησε στην Αστυνομία, ενημερώνοντας σε κατάσταση σοκ για το περιστατικό.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και μετέφεραν τις σακούλες για εξέταση, όπου και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 21 γυναικεία γεννητικά όργανα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλά από τα όργανα βρέθηκαν έξω από τις σακούλες.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Παρασκευή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στις σακούλες με τα γυναικεία όργανα υπήρχε έντονη η οσμή της φορμόλης. Το γεγονός αυτό ενισχύει το σενάριο η υπόθεση να έχει να κάνει με ιατρικές επεμβάσεις.

Την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής. Σε πρώτη φάση εικάζεται ότι προέρχονται ίσως από κάποια ιδιωτική κλινική και βεβαίως γίνεται έρευνα για να εντοπιστεί ο υπεύθυνος και να αποδοθούν οι σχετικές κατηγορίες, αφού είναι προφανές ότι υπάρχουν συγκεκριμένες προβλέψεις στη νομοθεσία για την απόρριψη ιατρικών αποβλήτων.

Ωστόσο, τις Αρχές προβληματίζει το γεγονός ότι σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκαν τα γυναικεία γεννητικά όργανα δεν υπάρχει κάποιο νοσοκομείο ή κλινική και άρα κάποιος έκανε απόσταση για να τα πετάξει εκεί.

Αλλο σενάριο

Ακόμη ένα σενάριο είναι να προέρχονται από κάποιο παθολογοανατομικό εργαστήριο, στο οποίο παραδίδονταν για εξετάσεις αλλά και φύλαξη όργανα από χειρουργικές επεμβάσεις. Πάντως -και ενώ οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη- προς το παρόν οι αστυνομικοί αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα