Η ώρα του Σκόκο

Με τη βαλίτσα στο χέρι ο Νάτσο Σκόκο! Στην Αργεντινή θεωρούν δεδομένο ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από τη Νιούελς Ολντ Μπόις και μένει να φανεί ο προορισμός του.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον «υδραυλικό» και προσπαθούν να τον ντύσουν ύστερα από έξι χρόνια στα κιτρινόμαυρα. Αργεντίνικο δημοσίευμα αναφέρει πως τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και τα χρέη που αντιμετωπίζει η Νιούελς θα την υποχρεώσει να τον παραχωρήσει πριν από το 2019, που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο των δύο πλευρών.

«Στο παιχνίδι με τη Σέντραλ Νόρτε ίσως να είναι και η τελευταία φορά που θα παίξει μαζί η τριάδα Φορμίκα, Σκόκο, Μάξι Ροντρίγκες, διότι ο Φορμίκα ήδη έχει παραχωρηθεί στο Μεξικό και ο Σκόκο είναι με τη βαλίτσα στο χέρι» ανέφερε χαρακτηριστικά η «La Capital». Παράλληλα, το FOX Sports της Αργεντινής μετέδιδε ότι ο προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ έχει στο στόχαστρό του τον… διακαή πόθο της ΑΕΚ Νάτσο Σκόκο, του οποίου την υπογραφή προσπαθεί να αποσπάσει και η Ιντεπεντιέντε. Στην «Ενωση» κρατούν χαμηλούς τόνους και ευελπιστούν να καταφέρουν να ενισχυθούν εν όψει της νέας χρονιάς με τον Αργεντινό.

Από κει και πέρα, αισιοδοξία υπάρχει και για την κατάσταση της υγείας του Τάσου Μπακασέτα. Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής με τη Βοσνία και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για διάστρεμμα, ενώ φέρεται ότι έχει ενοχλήσεις και στο γόνατο.

Οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ θα επανεξετάσουν σήμερα τον Μπακασέτα, προκειμένου να βγουν οριστικά συμπεράσματα για το μέγεθος του τραυματισμού του και τη θεραπεία που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα