Ποιοι φταίνε για τα άβατα

Οποιος θέλει να αγοράσει λαθραία τσιγάρα πηγαίνει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (κτίριο ΑΣΟΕΕ, Πατησίων 76). Εκεί, πίσω από τα κάγκελα της περίφραξης, οι αλλοδαποί λαθρέμποροι λειτουργούν κανονικά το «μαγαζί» τους! Καθημερινά από δίπλα τους περνούν οι πρυτανικές Αρχές, οι καθηγητές, οι κομματάρχες των φοιτητικών παρατάξεων, οι φοιτητές. Κανείς δεν νοιάζεται που ένας ιερός χώρος παιδείας και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, τον οποίον χρυσοπληρώνουν οι πολίτες, κατάντησε κατσαριδοφωλιά λαθρεμπόρων.

Οποιος θέλει να ασχοληθεί με την άκρα Αριστερά, την αναρχία και -όταν… προκόψει- να ενταχθεί στην τρομοκρατία, πρώτα πρέπει να περάσει από το «κέντρο εκπαίδευσης» των Εξαρχείων. Στην περιοχή πρόσφατα ιδρύθηκε και ένα… ΚΕΠ (!) αναρχικών και εκεί κυβερνούν εκείνοι που υποτίθεται ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την εξουσία.

Οποιος θέλει να προμηθευτεί μικρές ή μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών αλλά και να γίνει κλεπταποδόχος μπορεί να απευθυνθεί στους τοπάρχες Ρομά του Ζεφυρίου και των Αχαρνών. Αυτοί, πέρα από τα έσοδα της λιανικής και της χονδρικής πώλησης ναρκωτικών, εισπράττουν και διάφορα επιδόματα από τους δήμους και το κράτος, ενώ απαιτούν και την έγκαιρη καταβολή «χαρτζιλικιού» για να ψηφίσουν τον τάδε ή τον δείνα «σωτήρα».

Σχεδόν ολόκληρη η Ελλάδα είναι γεμάτη «άβατα» μαφιόζων, για έναν απλούστατο λόγο: επειδή ενθάρρυναν, ανέχτηκαν ή προκάλεσαν τη δημιουργία τους οι πολιτικοί και όσοι κατασκευάζουν εντυπώσεις (οι «διανοούμενοι», οι πανεπιστημιακοί και οι δημοσιογράφοι).

Με το πρόσχημα της καταπολέμησης του «ρατσισμού», της «ξενοφοβίας» και της καταπίεσης «ευάλωτων μειονοτήτων και κοινωνικών ομάδων», εκείνοι που όφειλαν να υπερασπίζονται τη νομιμότητα έκαναν το αντίθετο: διεύρυναν τα όρια της επικράτειας του εγκλήματος και συρρίκνωσαν τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των νομοταγών φορολογούμενων πολιτών, που είναι πεπεισμένοι πλέον ότι στην Ελλάδα δεν πρόκειται να βρουν το δίκιο τους.

Αυτή η εμπεδωμένη άποψη του λαού καταστρέφει το κράτος και υπονομεύει το μέλλον του έθνους, γι’ αυτό η λύση είναι μία: πάση θυσία άτεγκτη, γρήγορη και καθολική εφαρμογή του νόμου. Εχθρός των Ελλήνων τα άβατα του εγκλήματος. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα