«Mπλε» Μανωλάς

Η Τσέλσι ετοιμάζει πρόταση 48.000.000 € για την απόκτηση του Ελληνα αμυντικού

Η Τσέλσι θέλει να φέρει στο Στάμφορντ Μπριτζ τον Κώστα Μανωλά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι «μπλε» ετοιμάζουν πρόταση 48.000.000 ευρώ για τον Ελληνα αμυντικό της Ρόμα, ο οποίος πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν στην Ιταλία (33 συμμετοχές). Η Τσέλσι επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη νέα σεζόν και επιθυμεί να δυναμώσει την αμυντική γραμμή της.

Ο τεχνικός των Λονδρέζων Κόντε εξέτασε την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους Μπονούτσι, ωστόσο ο πρόεδρος Αμπράμοβιτς πρότεινε να κινηθούν για πιο νεαρούς παίκτες.

Παράλληλα, δύσκολη είναι και η περίπτωση του αμυντικού της Νάπολι Καλιντού Κουλιμπαλί, με αποτέλεσμα στην Τσέλσι να στρέφονται προς τον Μανωλά. Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του 26χρονου πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, ενώ το προηγούμενο διάστημα ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν εκφράσει και οι Αρσεναλ και Ιντερ.
Σαν «βόμβα» έπεσε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο η είδηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σκέψεις «CR7»

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» έκανε γνωστή την πρόθεση του Πορτογάλου σταρ, ενώ την είδηση επιβεβαίωσαν τόσο η ισπανική εφημερίδα «Marca» όσο και βρετανικά μέσα. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται ότι πήρε αυτήν την απόφαση μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε για φοροδιαφυγή (απέκρυψε εισοδήματα ύψους 14.700.000 ευρώ) από τον εισαγγελέα της Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με φυλάκιση από δύο έως έξι χρόνια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποστήριξε πως κατηγορείται άδικα και δεν φέρει ευθύνη για το ζήτημα που προέκυψε με την Εφορία.

Ο πρόεδρος των «μερένγκες» Φλορεντίνο Πέρεθ προσπάθησε να μεταπείσει τον Πορτογάλο, ωστόσο η απόφασή του, όπως όλα δείχνουν, είναι ειλημμένη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα