Φουλ για Ρομέρο πάει o Δικέφαλος

Από τον

Γιώργο Σηφάκη

Ρομέρο, Ματσίς, Πλάνα και… Σκόκο. Η ΑΕΚ ψάχνεται για ενίσχυση στην επίθεσή της και τα παραπάνω ονόματα είναι τα «θέλω» διοίκησης και προπονητή. Η απόκτηση φορ και ακραίων επιθετικών αποτελεί εδώ και καιρό πρώτη προτεραιότητα και ανοικτό μέτωπο.

Ωστόσο, για καθένα από τα ανοικτά μέτωπα υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που παίζουν δυνατά. Οπως του Ματσίς για τα εξτρέμ, του Πλάνα για το αριστερό άκρο της άμυνας και, φυσικά, του Σκόκο για την επίθεση. Την τελευταία στιγμή προστέθηκε και του Ρομέρο, αφού υπάρχει πρόβλημα με τον Ματσίς.

Η ΑΕΚ, όπως φαίνεται, δεν θα περιμένει για πολύ να ξεκαθαρίσει η περίπτωση με το διαβατήριο του Ματσίς και το αν ο παίκτης θα μπορέσει να παίξει εκτός Ισπανίας την ερχόμενη σεζόν. Ηδη η ΑΕΚ κοιτάει πιο ζεστά τις άλλες περιπτώσεις εξτρέμ που βρίσκονται στη λίστα της, αφού θέλει να έχει τελειώσει τουλάχιστον μία μεταγραφή ακραίου επιθετικού έως την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Στη λίστα αυτή είναι και ο 27χρονος Ισπανός Χάιμε Ρομέρο. Η ΑΕΚ είναι σε συζητήσεις με τον παίκτη, που μετά τον υποβιβασμό της Οσασούνα μπορεί να φύγει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσες εξελίξεις.

Για τρία χρόνια

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή ο Ρομέρο θα έρθει στην ΑΕΚ με μεταγραφή και όχι δανεισμό, και θα υπογράψει πιθανότατα για τρία χρόνια. Ο Χάιμε Ρομέρο αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης, αν και αριστεροπόδαρος. Στα υπόψη είναι πάντα ο Ντάρβι Ματσίς, αρκεί να ξεκαθαρίσει το θέμα με το διαβατήριό του. Από την άλλη, στον Χιμένεθ αρέσει πολύ ο Κάρλες Πλάνα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Το συμβόλαιο του παίκτη με τη Θέλτα έληξε και, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Τέλος, όσον αφορά το θέμα του Σκόκο, είναι η πρώτη υπόθεση που κυνηγούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Από την αρχή ήταν μια υπόθεση δύσκολη, αλλά όσο πάει δυσκολεύει ακόμη περισσότερο, κυρίως διότι η Νιούελς δείχνει αποφασισμένη να σωθεί από τα οικονομικά προβλήματα πουλώντας τον «υδραυλικό», χωρίς κανείς να ξέρει πού θα φτάσουν οι απαιτήσεις της. Η υπόθεση θέλει υπομονή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα