«Βόμβα» Μποκανί

Mπαμ με Ντιεμερσί Εμ’Μποκανί κάνει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά είναι πολύ κοντά στην πρώτη μεταγραφή για τη θερινή περίοδο, καθώς ο 31χρονος διεθνής Κονγκολέζος επιθετικός αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τους «ερυθρολεύκους» και, φυσικά, για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Ντιεμερσί Εμ’Μποκανί γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1985 στην Κινσάσα του Ζαΐρ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπελ’Ορ. Το 2005 πήγε στη Μαζέμπ και στη συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη για την Αντερλεχτ. Το 2007 ακολούθησαν η Σταντάρ Λιέγης και εν συνεχεία οι Μονακό, Βόλφσμπουργκ, Αντερλεχτ, Ντιναμό Κιέβου. Στην ουκρανική ομάδα είναι από το 2013, μεσολαβούντων δύο δανεισμών σε Νόριτς και Χαλ. Ο Εμ’Μποκανί γνωρίζεται με τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού Μπέσνικ Χάσι, από την κοινή θητεία τους στην Αντερλεχτ.

Από εκεί και πέρα, πίστωση χρόνου στον Μπέσνικ Χάσι και 4-5 ποιοτικές προσθήκες είναι η απαίτηση και η δέσμευση της διοίκησης προς τον κόσμο του Ολυμπιακού στο συνέδριο της Θύρας 7 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Παρά τις ενστάσεις που είχαν οι υποστηρικτές της πειραϊκής ομάδας για την πρόσληψη του Αλβανοκοσοβάρου τεχνικού, ξεκαθάρισαν στους διοικούντες της ΠΑΕ (που τον πιστεύουν πολύ) ότι θα στηρίξουν τον Χάσι προκειμένου να επιτευχθεί ο πρώτος στόχος που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης δεσμεύτηκε ότι «θα πάρουμε 4-5 παίκτες έτοιμους και καλούς». Ονόματα δεν ειπώθηκαν αλλά έχει αποφασιστεί να αποκτηθούν στόπερ, αριστερός μπακ, κεντρικός χαφ, εξτρέμ και επιθετικός, που θα είναι ο Μποκανί. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τους Τοροσίδη, Λαΐφη, Δώνη, Βέλλιο, αλλά και για τον 33χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ της Μπενφίκα Ελισέου, όπως και για τους Βάις και Κάμπελ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα